iPod Touch 5G 16 GB este greu de reparat

  iPod Touch 5G 16 GB a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple si el reprezinta o versiune low cost a actualei linii de iPod Touch-uri. Cei de la iFixit au facut o comparatie intre acest model si restul celor vandute de catre Apple, iar in urma verificarilor au descoperit faptul ca dispozitivul este greu de reparat. In ciuda eliminarii camerei si a Loop-ului, noul iPod Touch 5G este la fel de greu de reparat precum restul modelelor, ele primind nota 3 din 10 in ceea ce priveste gradul de reparare.

  Utilizarea de adeziv pentru a fixa carcasa si multitudinea de suruburi sunt doar unele dintre motivele in baza carora oricine ar trebui sa se gandeasca de 2 ori inainte de a desface un iPod Touch 5G, asa ca nu va grabiti sa le “mesteriti”.

6 COMENTARII

  1. Eu never ever nu as cumpara un produs apple folosit sau fara sa stiu ca am garantie la el. De fapt eu cand cumpar un produs apple consider ca cumpar un serviciu si nu un produs. Un serviciu care dureaza min 2 ani cat tine garantia ( da dduuuamneeee 🙂 sa se strice sa mi dea unu nou) si inca 2 dupa aia ( hai cu bateria hai mai rezista un pic nu ceda haiii ca poti) ….

  2. buna seara.
    Am acizitionat acum 4 zile un ipod 5g 16gb din Franta pentru baiatul meu ,iarcand l-a vazut a constatat ca exista o diferenta intre modelele de 16gb respectiv 32,64gb .Diferenta este ca cel de 16gb dispune intr-o singura culoare,ii lipseste camera foto de 5mp pe spate impreuna cu blitul si butonasul din stanga jos de agatat la mana. intrebarea mea este pe factura scrie ca produsul are garantie un an si in 10 zile se poate returna sau schimba ,acest lucru se poate face la reprezentanta apple din romania daca el este luat din franta? repet garantia este internationala!