AutoBrightness modifica automat luminozitatea ecranului

  AutoBrightness este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem forta iOS-ul sa modifice automat luminozitatea ecranului intr-un mod diferit fata de cel oferit de iOS. In mod normal sistemul de ajustare automata a luminozitatii creste luminozitatea ecranului pana la valorea maxima si o descreste pana la valoarea minima setata de catre noi. AutoBrightness creste si descreste luminozitatea indiferent de setarea facuta in meniul Brightness al iOS, ajustand totul in functie de lumina ambientala.

Automatically sets the brightness according to ambient light conditions. In contrast to iOS default autobrightness, this one also decreases the brightness when ambient light is decreased. Please disable iOS autobrightness in Settings after installing this tweak as this tweak takes care of setting brightness itself! No options to configure but this may change in future releases.

  Avantajul oferit de acest tweak este ca “teoretic” el ar trebui sa va ofere lumina perfecta pentru utilizarea iDevice-ului fara a seta valoarea minima in meniul Brigghtness. AutoBrightness este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

7 COMENTARII

  1. aveti idee cumva, consuma baterie mult/putin daca activezi autobright? nu ma refer la tweak, ci la autobright nativ al ios… unii spun ca teoretic te ajuta sa mai salvezi prin faptul ca, unde e lumina prea puternica o mai scade si asa mai salvezi din baterie …. alti spun ca activand functia de auto , soliciti senzorul de luminiozitate care iti schimba brightnessul mereu, ba mai luminos, mai mai intunecat si astfel consuma mai multa baterie … deci aveti idee cam cum ar fi mai bine?