Deus Ex: The Fall – un nou FPS pentru platforma iOS (Video)

[youtube]http://youtu.be/p1b8k469DbY[/youtube]

  Deus Ex: The Fall este un nou FPS dezvoltat de catre cei de la Square Enix, iar in clipul video de mai sus aveti o scurta prezentare a gameplay-ului sau. Jocul are implementat un sistem de control gandit pentru a usura interactiunea cu personajele, are o poveste asemanatoare cu cea a jocurilor pentru alte platforme, aceasta fiind prima versiune pentru iOS. Actiunea jocului se desfasoara in anul 2027, iar eroul este Ben Saxon, un fost membru al trupelor britanice SAS, rolul sau fiind de a lupta cu o corporatie malefica, care controleaza un medicament de care omenirea are nevoie pentru a supravietui.

We are back in 2027 — a golden era for science, technology and human augmentation, but also a time of great social divide and global conspiracy. Ben Saxon, a former British SAS Mercenary who underwent physical augmentation, is desperate for the truth behind the drug conspiracy. Betrayed by his private military employers, the Tyrants, not only is his own life at risk, but for all augmented humans, time is running out…

  Avand in vedere ca Deus Ex: The Fall este prima versiune pentru iOS a jocului Deus Ex, dezvoltatorii sai intentioneaza sa il ofere la pretul de 5.99€, el urmand a ajunge in App Store in cursul acestei veri. Conform dezvoltatorilor, alte versiuni ale seriei Deus Ex vor ajunge pe platforma iOS in viitorul nu foarte indepartat, insa deocamdata nu se cunosc detalii.