GamePop iti permite sa transpui pe televizor jocuri din App Store fara a utiliza un Apple TV (Video)

6

[youtube]http://youtu.be/Xk1sm9IJhA4[/youtube]

  GamePop este denumirea unei platforme dezvoltate de catre creatorii BlueStacks, un software care permite utilizatorilor sa joace pe Mac/PC jocuri disponibile in Google Play. Ducand conceptul mai departe, GamePop ofera utilizatorilor posibilitatea de a transpune pe televizoare jocuri disponibile in App Store, totul prin intermediul tehnologiei Looking Glass. Practic utilizatorii vor putea folosi o consola speciala si gamepad-uri pentru a controla jocurile pentru iOS, insa dezvoltatorii trebuie sa includa suport pentru platforma GamePop.

GamePop will bring you access to the top games and apps on mobile that you already love like Talking Tom 2, Jetpack Joyride, Kids Shape Puzzle and 500+ more, constantly updated. These include over $200 in paid mobile games! GamePop pays for itself the moment it arrives at your house. 

  In momentul de fata creatorii Fieldrunners si-au aratat interesul pentru a aduce jocuri pe platforma GamePop, insa noi trebuie sa cumparam console si sa platim un abonament lunar pentru a putea juca jocurile pe televizoare. Consola in sine va costa 129$, abonamentul lunar va fi de 6.99$, insa deocamdata majoritatea jocurilor disponibile sunt portate de pe platforma Android, asa ca nu veti gasi nimic din App Store pentru a testa sistemul.

  Ideea de a putea juca jocuri din App Store pe o consola conectata la un televizor este interesanta, insa ideea de a astepta pentru implementarea suportului din partea dezvoltatorilor va stapani interesul multora. Daca sunteti intereasti de GamePop, puteti face o precomanda aici.