Un presupus panou frontal al iPhone 5S denota o posibila schimbare a pozitiei camerei frontale

  Desi iPhone 5S este in momentul de fata la cateva luni distanta de lansarea oficiala, un presupus panou frontal al terminalului denota o posibila schimbare a locatiei camerei dispozitivului. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca iPhone 5S ar putea avea camera pozitionata in partea stanga(panou privit din fata), in timp ce iPhone 5 are camera frontala pozitionata in mijlocul panoului frontal. Desi nimeni nu stie cat de veridica este imaginea, o posibila repozitionare a camerei nu este chiar atat de greu de crezut, mai ales ca Apple are obiceiul sa implementeze schimbari de acest gen, daca situatia o cere.

  Mai jos aveti o imagine in care se pare ca avem prezentate mai multe presupuse panouri frontale ale iPhone 5S care ar fi pregatite pentru productie, insa avand in vedere ca abia prin septembrie ar urma sa ajunga terminalul pe piata multe s-ar putea schimba intre timp.

6 COMENTARII

  1. Deeeci.In iPhone 4/4S au pus camera frontala in stanga.iPhone 5 la mijloc.La 5S in dreapta si la iPhone 6 unde dracu o mai pune?Pe banda metalica?