PhotosEnhancer Pro iti implementeaza o multitudine de optiuni noi pentru Camera Roll si interactiunea cu pozele sau clipurile video

  PhotosEnhancer Pro este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar rolul sau este de a ne imbuntati modalitatea de interactiune cu pozele sau clipurile video din Camera Roll. Tweak-ul ne da optiunea: de a ascunde albumele si de a le proteja cu o parola; de a partaja pozele si clipurile video pe mai multe retele de socializare sau website-uri; de a efectua crop in interiorul unui clip video pentru a salva imagini; de a sterge automat pozele sincronizate cu iTunes si de a salva altele in Camera Roll; de a edita numele albumelor dupa bunul plac sau

Now with UnHide/Hide Option you can put a password to protect your albums from strangers’s hands. This Tweak open the closed options to share your videos, by default Apple allow you to share your videos on YOUTUBE, MAIL and iMessages. But with this Tweak you will be able to share your videos with more than those options, either you can crop a video to take piece as a wallpaper. Photos, Now you can share your photos to Some Sites Like youtube and etc. This Tweak allows you to delete photos which synced from iTunes Library.

  Acestea sunt doar cateva dintre functiile PhotosEnhancer Pro, tweak-ul avand un meniu de setari in aplicatia Settings prin care puteti personaliza modul in care functioneaza el. Tweak-ul este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia, insa nu este compatibil cu tabletele iPad.

Allow you to save those synced photos to camera roll. Allow you to share those synced photos to thers options like youtube and etc. Now you can arrange albums and edit those names. you will be able to arrange camera roll as well from above to bottom.  Just Go To PhotosEnhancer Pro SettingsBundle inside Settings App de a proteja accesul in aplicatia Photos cu o parola.