Apple evidentiaza importanta design-ului printr-un nou spot publicitar (Video)

[youtube]http://youtu.be/170fh2mvog0[/youtube]

  Intr-un spot publicitar publicat recent, compania Apple prezinta importanta design-ului in toate produsele sale, mandrindu-se cu faptul ca toate sunt concepute in California. Miscarea face parte dintr-o tentativa a celor de la Apple de a isi imbunatati imaginea publica in urma acuzatiilor ca ar fi evitat sa plateasca taxe statului american si poate ii va reusi.

4 COMENTARII

  1. Hmm, nush daca observa toata lumea…dar iphone-ul de la final (din mainile tipei) pare cammmm mare:P, desi arata ca un iph 5. Un posibil hint “ascuns” pentru viitorul model:P?

  2. @marius: aberezi COMPLET!

    parca ai fi aia de pe history channel cand vad nu stiu ce urma intr-un zid vechi de 10 000 de ani… “oare acelea urma sa fie lasata de vreun extraterestru? oare sa ne fi lasat un indiciu despre cultura si civilizatia lor? eu cred ca asa s-a intamplat…”

    pe bune ma?! :))

  3. Daca ai avea cateva cunostiinte vagi de marketing ai afla ca metoda asta de a face anumite hint-uri pentru produsele viitoare este chiar f folosita…cel putin in industria de gaming din SUA…dar na la tara nu s-a auzit de asta..e oke, linisteste-te.