Prima Pagina Apple iTunes Radio hands-on video

iTunes Radio hands-on video

[youtube]http://youtu.be/-X9P1sVu7Ac[/youtube]

  iTunes Radio a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, sistemul permitand utilizatorilor sa faca streaming audio online intr-un mod similar cu cel oferit de catre Pandora. Denumit initial iRadio, serviciul este integrat in aplicatia Music a iOS 7, care este modificata din temelie pentru a aduce in prim-plan iTunes Radio. Din pacate iTunes Radio va fi disponibil doar in SUA, urmand ca Apple sa il ofere si in restul tarilor de pe glob anul acesta si anul viitor, dar Romania sigur nu face parte dintre ele.

  iTunes Radio va fi disponibil gratuit cu reclame pentru toata lumea, insa cei care au abonament iTunes Match nu vor avea parte de reclame.

 • mk808

  Cred ca daca am chef sa ascult 2 ore de muzica pe mega revolutionarul iradio pe putin trebuie sa platesc 200$…Din pacate…..

 • totomess2001

  bine ca ai inchis comentariile la faza cu aplicatia idevice 🙂 poate te forteaza astia sa faci un update. the first app since idevice

 • @totomess2001, daca te pricepi in actualizarea aplicatiilor pentru iOS, nu ai decat sa-l ajuti pe Zaone! El are un blog de completat, alte ocupatii. Daca ar fi developer, sigur ar face multe in ea.

 • totomess2001

  @ Victor ,da stiu, pare rautacios din partea mea mai ales ca sunt linistit sub protectia anonimatului, dar nu o fac din rautate, doar ca ca ar fi de bun augur. Nu e tarziu niciodata pentru niste cursuri 😉

 • @totomess2001 nu stiu cum va imaginati voi ca eu as fi dezvoltator de aplicatii. Eu din pacate depind de altii la chestia asta, nu e vorba ca nu vreau, e vorba ca nu s-a facut ceva ce eu am cerut.