Tastatura din iOS 7 devine transparenta la apasare

  Una dintre modificarile de design pe care putini le-au observat in iOS 7 are legatura cu tastatura virtuala, ea devenind transparenta in momentul apasarii, afisand wallpaper-ul care este setat in LockScreen sau HomeScreen. Desigur ca modificarea nu este chiar atat de importanta pentru utilizatori, insa ea dovedeste cat de multa atentie acorda compania Apple lucrurilor de acest gen.

18 COMENTARII

  1. In loc de compas-ul asta mother fucker wooow:) mai bine baga bluetooth – ul 🙂 si sa poti pune un kkt de ringtone :)) fara alte aprograme 🙂 .

  2. DjChulo o sa ti apara in ITunes la toamna nu au zis data ca la toti nu exista m ai tarziu daca esti in alta parte lansarea e peste tot in aceasi seara /dimineata ce vezi aici e o versiune de teste ptr cei care fac aplicatii si nu numai.

  3. Doamne cat de urat e dock-ul de iconite. Abia acum am observat. E o jena sa pui asa ceva chiar in beta 1. Pentru asta e platit Ive cu milioane pe an? Sunt niste teme in cydia care dau clasa la noul design din ios7.

  4. @Marius cei care au telefone apple isi spun parerea PERSONALA criticand noul sistem de operare sunt oameni care nu stau la o gaura si inghit tot ce beasa astia.
    Nemultumiri despre acest sistem de operare sunt cu gramada pe toate site-urile, let’s be true, au avut o perioada scurta sa lucreze la el, Jonny Ive se ocupa de designe-ul ios de cateva luni, nici macar 1 an. Are un gust fin pentru designe-ul industrial dar pentru cel software…jesus christ