Prima Pagina iOS FIFA 14 pentru iOS apare in primele imagini, implementeaza un nou sistem...

FIFA 14 pentru iOS apare in primele imagini, implementeaza un nou sistem de control al jucatorilor

  Fara sa faca vreun anunt in legatura cu lansarea FIFA 14 pentru iOS, cei de la EA Games i-au oferit unui website american posibilitatea de a testa noul joc inainte ca acesta sa ajunga pe piata, undeva in cursul urmatoarelor luni. Privind imaginile probabil v-ati dat deja seama ca noul titlu va pune foarte mare accent pe gesturi, cei de la EA Games dorind sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a controla multe dintre actiuni prin apasari ale ecranului sau swipe-uri. Butoanele virtuale disponibile in actualele versiuni ale jocului vor putea fi eliminate complet pentru a utiliza acest nou sistem de control, insa ramane de vazut cat va fi el de util.

  Cei care au testat jocul susin ca miscarile par a fi naturale si desi deocamdata titlul este testat pentru ca totul sa functioneze corect, jucatorii nu raspund intotdeauna corect la gesturile facute de catre utilizatori. Ca sa fiu sincer nu stiu cat de oportuna este implementarea unui asemenea sistem de control intr-un joc precum FIFA 14, insa cei de la EA Games stiu mai bine ce strategie au si sper sa nu strice un titlu atat de popular in lumea intreaga. In septembrie ar urma sa fie lansata versiunea finala a jocului in App Store si daca anii trecuti pot fi luati in calcul, atunci a doua jumatate a lunii ne va aduce jocul.

  • LupulAlb

    la cat de praf sunt baietii de la EA,nu m-as mira sa vad nspe mii de buguri care sa ma faca sa joc altceva. pentru cei care doresc sa ma contrazica sa joace FIFA 13 si sa fie atenti la joc,vor vedea ca iau cartonas rosu pentru 80% din faulturi,miscarile jucatorilor si mai ales ale portarului sunt aiurite, nivelul de dificultate este debalansat. sa speram ca FIFA 14 nu va fi asa.

  • bob

    cartonas rosu iei daca faci tackling intarziat… deci probabil in 80%din cazuri asa il faci…

  • Pingback: FIFA 14 - EA Games ofera detalii noi privind viitorul joc | iDevice.ro()