Prima Pagina aplicatii iOS 7 rezolva una dintre marile probleme ale App Store-ului

iOS 7 rezolva una dintre marile probleme ale App Store-ului

  De luni de zile tot avertizez posesorii de iDevice-uri care citesc acest blog, si nu numai, in legatura cu tepele prezente in App Store-ul companiei Apple, insa in ciuda avertismentelor multi cad in capcana unor dezvoltatori rau intentionati. V-am spus de atatea ori sa va feriti de aplicatiile care promit sa va ofere functionalitatea unui blacklist, insa in final nu se ridica la nivelul asteptarilor, pentru ca pur si simplu nu au cum. Ma bucur sa spun totusi ca iOS 7 rezolva aceasta problema, compania Apple implementand un fel de blacklist care ne permite sa blocam apelurile numerelor de telefon, mesajele trimise de pe acestea sau apelurile FaceTime.

  Nu este o functionalitate completa pentru un blacklist, insa macar exista in iOS 7 si prin intermediul ei va puteti feri de tepele pe care multi dezvoltatori le propaga prin App Store. Exista o mare probabilitate ca Apple sa le ofere dezvoltatorilor posibilitatea de a extinde functionalitatea acestui blacklist prin acces la diverse API-uri, iar in acel moment vom putea avea functionalitate si mai buna, iar sansele ca tepele sa mai fie suportate de utilizatori vor tinde spre zero.

 • Serban

  @zaone: pana la urma cum ti se pare varianta iOS7 overall, lasand la o parte ce se zice ca multe features sunt si la altii, sau ca bateria se consuma repede sau mutle buguri, sa zicem ca in varianta finala nu va mai fii cazul, dar asa ca o parere persoanala a ta, iti place? il vezi folosindu-l cu o oarecare placere mai mare fata de iOS6 ?

 • Gabi

  Buna intrebare @Serban . Si eu sunt curios ce zice @zaone in legatura cu iOS7.

 • marcellino

  la mine tine bateria mai mult de cat iOS 6 .
  bugurile is de acceptat ca nu e fersiunea finala si trec cu vederea
  mie unul imi place nu am ce sa le reprosez la apple ..

 • Cristi

  No offence, dar ” Man you have an obsession! ”. Dintre toate tepele, pe astea le prezinti cel mai des. Si sunt o gramada! Dar tu 90% te rezumi doar la acest gen.

 • symplu

  Si mie imi tine mai bine bateria, fata de ios6.
  La modul, incarcat 100% prin PC.
  Apoi scos de la alimentare si butonat. Cateva apeluri scurte, 2-3 mesaje, verificat conturile de FB, Twitter, Instagram. Scris 2-3 mesaje in viber si foit un pic menu-ul ca nu ma pot abtine – doar e ceva nou.

  In 20 de minute de utilizare continua nu a scazut sub 100%.

  ———–
  Ce nu-mi place la el, are unele momente in care il blochez si il las pe masa. La scurt timp se aprinde display-ul si ramane asa pana apas butonul Power ptr a-l bloca din nou.

  SI alta buba deranjanta la el: Nu functioneaza Lock after 1 minute. Am cod pe tastatura. Daca il dau pe immediately, functioneaza fara probleme, dar daca il pun dupa 1 sau 2 minunte sa se blocheze din momentul apasarii butonului de Power, n-are nici un Dumnezeu. E ca si cum n-ar avea cod deloc.
  Si voi patiti la fel ?

 • Ddirectorul

  Si la mine tine bateria mai mult decât la iOS 6 cu jabreak.

 • Cat

  Zaone, ai idee daca problema cu WIFI si BT s-a rezolvat in IOS 7? Ma refer la faptul ca nu mai functioneaza nici WIFI, nici BT dupa ce am instalat IOS 6.1.3. Sper sa ai o veste buna..

 • @Cat: Asta nu e o problema ce tine de sistemul de operare, e o problema a terminalului, e posibil sa se fi ars acele chip-uri din terminalul tau.

 • Cat

  Cred ca tine de software pentru ca sunt momente in care functioneaza atat Wifi, cat si BT. Am aplicat cateva din “solutiile” indicate pe diverse site-uri (pastrarea in frigider cateva minute) si a functionat temporar. Am inteles ca este o problema legata de un bug din IOS 6.1.3!

 • I-ai dat un reset network settings? Daca nu, atunci un restore curat, fara backup.

 • alex

  putem bloca acele apeluri cu numar ascuns? nu ştiu,sa trecem noi diez,31,diez

 • @alex: Din moment ce nu ai cum sa vezi numarul respectiv decat daca te lasa operatorul de telefonie mobila, nu il poti bloca si iOS 7 nu-ti permite sa blochezi complet apelarea de pe numere ascunse.

 • Cristi

  In IOS 7 esti informat ca persoana pe care o apelezi , si are activat “call waiting” este intr-o convorbire?

 • Bigjohny

  Off topic
  Salut Zaone
  Am citit un articol mai vechi in legatura cu firma Noumax si garantia apple
  Te rog spune-mi daca am un iphone 5 newerlock lu-at din UK mi-l primesc
  Imi dau unul pana mi-l repara sau schimba ?
  Mersi

 • @Bigjohny: Il accepta in garantie, nu stiu ce se intampla dupa aia.

 • Marian

  ios 7 nu rezolva problema wifi si bluetooth…am aceeasi problema pe 4s ios 6.1.3 si dupa instalarea ios 7 b1 nu s-a schimbat nimic..cred ca in cele din urma este o problema de hard,dar provocata totusi de ios 6.1.3

 • Dani

  Buna ziua! Am si eu o problema de cand mi-am instalat IOS7..:. In momentul cand doresc sa blochez tel de la butonul power .., nu se întâmpla absolut nimic! Ce pot face in aceasta situație? Va multumesc!