Prima Pagina Apple Jony Ive devine vicepresedinte al divizie de design a companiei Apple

Jony Ive devine vicepresedinte al divizie de design a companiei Apple

  Jony Ive este omul care a stat la baza implementarii tuturor modificarilor de design in iOS 7, omul care a coordonat echipele ce au dezvoltat design-ul iDevice/Mac-urilor lansate in ultimi ani, omul care pregateste atat de multe dispozitive noi pentru viitor. Avand in vedere ca job-ul lui Jony Ive nu presupune doar dezvoltarea design-ului produselor hardware ale Apple, compania din Cupertino a modificat denumirea pozitiei pe care o ocupa Ive in cadrul companiei, astfel ca din vicepresedinte al diviziei de design industrial, el a devenit doar vicepresedinte al diviziei de design.

  Era normal ca pentru Ive sa fie implementata o schimbare de acest gen, avand in vedere munca pe care o face in momentul de fata la compania Apple.

  • ticu

    Bine zicea Steve ca ii comic cand Jony zice ‘aluminium’ 🙂 Urmarind prezentarea de la WWDC el si Phil Schiller pareau cei mai pasionati de produsele lor. Restul, nu prea. Cand ma uit la un clip de prezentare, se vede pasiunea, convingerea si implicarea lui Jony. Cred ca ar avea succes, chiar daca ar vinde paine prajita 😉