Prima Pagina Apple Posibilul ecran al iPhone 5S apare in primele imagini, se potriveste cu...

Posibilul ecran al iPhone 5S apare in primele imagini, se potriveste cu placa de baza aparuta ieri

  Ieri placa de baza pe care ar trebui sa o vedem in iPhone 5S si-a facut aparitia pe internet, iar in cursul acestei nopti au aparut inclusiv imagini care se presupune ca ne-ar arata ecranul viitorului dispozitiv. Daca placa de baza aparuta ieri dadea de inteles ca in iPhone 5S urmeaza sa fie implementat un chip de dimensiuni mai mari decat cel disponibil in iPhone 5, in cazul ecranului nu se observa diferente sesizabile fata de ceea ce avem implementat deja in terminalul iPhone 5. In lipsa acestor indicii, ni se confirma totusi faptul ca placa de baza publicata ieri este reala, cablurile conectoare din partea superioara a ecranului parand a se potrivi perfect cu porturile vizibile pe noua placa de baza.

  Conectorii ecranului sunt orientati orizontal si vertical, placa de baza are un port orizontal si altul vertical, componentele se aliniaza perfect si asa se confirma ca ele sunt reale si pot fi utilizate pentru a asambla cel mai probabil iPhone 5S. Lipsa unor modificari ale design-ului este normala, avand in vedere ca toata lumea stia deja ca Apple va pastra design-ul iPhone 5, deci nu aveti de ce sa va asteptati la altceva decat ceea ce vedeti deja aici.

 • Nemesis

  Sper sa fie fake.Nu vreau acelasi ecran.

 • georgian

  Cred ca lumea e convinsa in proportie de 99% ca design-ul va fi acelasi la iphone 5 ca la 5s. Daca la iphone 4s au mai fost ceva emotii si sperante, acum treaba e mai mult ca sigura .:D

 • georgian

  5s ca la 5, my bad.

 • bogdanstefan

  mi se pare foarte bun ecranul de la 5. nu vreau mai lat sau mai lung, este perfect asa.

  defapt, daca la aceeasi dimensiune a carcasei se mai poate mari putin putin ecranul pastrandu-se raportul ar fi mai mult ca perfect dar e super ok si asa!

 • Pingback: iPhone 5S - bateria de capacitate mai mare, dual flash LED, noi componente si o unitate asamblata sunt prezentate in imagini | iDevice.ro()

 • Doru

  Buna, probabil ceea ce am sa intreb nu are nici o legatura cu subiectul acestui articol insa nu stiu cine ma poate ajuta in privinta asta.Am o nelamurire, este posibil ca un ecran de iPhone 2/2g/3 sa se potriveasca unui iPhone 3Gs?