Prima Pagina Apple iOS 7 ar urma sa aiba integrat suport pentru serviciul Linkedin

iOS 7 ar urma sa aiba integrat suport pentru serviciul Linkedin

  Dupa implementarea suportului pentru Vimeo si Flickr, cei de la Apple testeaza posibila implementare in iOS 7 si a suportului pentru reteaua Linkedin. Linkedin este o retea dedicata profesionistilor, oamenilor de afaceri si angajatilor de tot felul din intreaga lume, iar in interiorul codului sursa al iOS 7 exista indicii care daud e inteles ca Apple testeaza implementarea acestui serviciu si nu numai. Linkedin ar urma sa aiba un meniu dedicat in aplicatia Settings a iOS-ului, insa prin meniul de partajare a informatiilor/fisierelor, utilizatorii ar urma sa poata partaja rapid orice prin intermediul propriilor conturi Linkedin.

  Daca va uitati cu atentie la imaginea de mai sus, veti observa ca separat de Linkedin, Apple are in plan implementarea suportului pentru Youku sau Tudou, retele de socializare dedicate asiaticilor. Avand in vedere ca Apple nu a prezentat aceste noutati in cadrul WWDC 2013, este deocamdata neclara intentia lor de a le pastra in versiunea finala a sistemului de operare, in trecut compania renuntand la destule functii mult mai importante.

  • razvanrazy

    modifica titllu. e linKedin, nu linedin… ai mai trimis si 15 mii de notificari cu prostia asta. bine ca ai pretentia sa plateasca oamenii, ca greselile de genu asta nu conteaza.

  • enigma

    Hai sa nu fim rai, bine ca avem ce citi.. Plus ca nu ne obliga nimeni sa citim

  • Plus ca nu te obliga nimeni sa platesti. N-am trimis decat o notificare cu articolul asta. Daca nu-ti convine un articol, nu-l citi, nu te obliga nimeni.

  • andu

    Ei da hai sa dam in cap pentru o greseala typo. K e un pic mai sus pe tst-ura decat N, se poate gresi usor, mai ales cand scrii atatea articole dar ma rog, intelege cine poate. 🙂