Prima Pagina Apple Pentru prima oara in istoria sa, Samsung ar fi redus numarul de...

Pentru prima oara in istoria sa, Samsung ar fi redus numarul de componente comandate pentru smartphone-uri

  Daca analistii au inceput sa atace Samsung in acelasi mod precum Apple pe bursele din intreaga lume, era normal sa apara informatii privind reducerea numarului de componente comandate de catre coreeni pentru smartphone-urile pe care le produc. Un zvon aparut in China sustine ca Samsung ar fi redus, pentru prima oara in istoria sa, cu pana la 15% comanda de componente pentru smartphone-urile sale si ca in iulie ar intentiona sa asambleze jumatate din numarul de terminale Samsung Galaxy S4 asamblate in mai. Motivul din spatele acestei reduceri a numarului de componente comandate/a numarului de unitati asamblate are la baza vanzarile nu foarte bune ale Samsung Galaxy S4, multe unitati ramanand in inventarele companiei si ale partenerilor.

  Practic Samsung a intrat acum in “gura” analistilor care o ataca din toate partile, asta dupa ce timp de 2 ani de zile au laudat in mod neincetat compania pentru ceea ce a reusit sa faca. Apple este in aceeasi situatie inca de la moartea lui Steve Jobs, iar Samsung va trece prin perioade foarte dificile din cauza informatiilor publicate de catre analistii din intreaga lume, valoarea companiei scazand deja cu 20 de miliarde de dolari in urma unor informatii privind ratarea unui numar de vanzari prestabilit. Este foarte probabil ca valoarea actiunilor Samsung sa scada destul de mult in urmatoarele luni si, exact precum in cazul Apple, totul are la baza dezamagirea analistilor care in loc sa isi admita greselile, dau vina pe companii.

 • mk808

  AI mare dreptate ce ai spus in legatura cu analisti lui peste prajit,,,,

 • Sebi

  Doar ca android fanboys nu erau capabili sa intelega ca “declinul” Apple consta defapt in parerile analistilor lu’ peste, care ce-i drept au o mare influenta pentru public. Mi-as dori ca Samsung sa treaca exact prin ceea ce a trecut Apple din cauza “analistilor” astia, nu pentru ca urasc Samsung (chiar am ajuns sa-i apreciez) ci pentru a vedea reactia fanboilor.

 • Va trece, a intrat deja in colimatorul lor si se pre ca vanzarile S4-ului nu sunt chiar atat de grozave precum trambitau ei, deci o sa-i roada.

 • Mihai

  Poate nu ai vazut noile produse din seria Ativ.

 • @Mihai: Nu ma prea intereseaza, ca sa fiu sincer. Windows 8 e DOA.

 • Costi

  ativ Q ruleaza atat w8 cat si android

 • Super, asta pentru ca hibrizii au avut intotdeauna succes si vanzari bune.

 • me

  E si normal, ecranul full hd de la s4 nu aduce nimic nou in materie de redare a culorilor. Saturatia este aceeasi ca la s3 si galaxy note 2. Ramanem la ideea ca IPS-ul LCD de la iphone inca este cel mai bun ecran.

 • Nomis

  Nu stiu ce sa zic de cei de la Samsung
  Am un Galaxy S3: mi-a cazut(nu mai functioneaza) si nu a fost in stare nimeni sa-l repare.

 • Dani

  @nomis: du-l la garantie

 • djcata

  “Windows 8 e DOA” buna asta ….. si total falsa

 • Silviu

  Zao@ne:
  Exagerezi cu Win8. E un sistem de operare foarte bun, care mai degraba inca nu s-a nascut. Viitorul este oricum in acesta directie, iar Micro$oft il va gasi.

  Lumea e bipolara si azi credem ca lupta este iOS vs. android.
  Peste 3-5 ani, vom vedea batalia Apple vs. Micro$oft (iOS vs. Win Phone) pentru ca Google neimplicandu-se direct se va disipa in cele din urma.