Prima Pagina Apple Apple pregateste lansarea iPhone 5S cu reduceri masive pentru iPhone 5

Apple pregateste lansarea iPhone 5S cu reduceri masive pentru iPhone 5

  In cursul ultimelor zile multi retaileri mari din SUA si cativa operatori de telefonie mobila din SUA au inceput sa reduca preturile de vanzare ale terminalelor iPhone 5 cu pana la 50%, totul fiind desigur facut cu acordul companiei Apple. AT&T, Best Buy, Walmart si alte mari nume din retailul american ofera terminale iPhone 5 cu reduceri de cativa zeci de dolari la achizitionarea impreuna cu un abonament, iar miscarea de marketing semnalizeaza faptul ca Apple incepe inca de pe acum pregatirile pentru lansarea iPhone 5S, epuizandu-si in acelasi timp stocurile existente de produse.

  Vara interesul consumatorilor fata de achizitionarea de produse noi scade, iar combinand acest lucru cu zvonurile care anunta lansarea iPhone 5S in toamna, Apple se pregateste pentru un trimestru fiscal cu vanzari slabe. Pentru a contra putin aceasta miscare normala a pietei, Apple da drumul la reduceri prin intermediul partenerilor sai, acelasi lucru fiind facut inclusiv anul trecut, insa ceva mai tarziu decat acum. Pana in toamna Apple va pierde foarte multe “vanzari” din cauza situatiei pietei si a zvonurilor, insa in baza acestor reduceri pierderile vor fi atenuate, chiar daca nu cu mult.

  In Romania vanzatorii oficiali de terminale iPhone 5 nu se prea grabesc sa aplice reduceri, insa exista posibilitatea ca undeva prin august/septembrie sa vedem inclusiv la noi terminale la pret promotional la operatorii de telefonie mobila.

 • viorel

  La noi in mizeria asta de tara nu o sa reduca nimeni nimic. Totul e o hotie.

 • Budan Andrei

  Da,merci, with 2 year contract si 5 GB internet care costa…tot acolo ajungi !

 • heroes

  sa vezi ce o sa mai reduca hotii de la noi pretul la telefoanele de la apple o sa fie cu 99,9% reducere si un abonament de vreo 100 de euro lunar.indiferent ce vor face in strainatate la noi este cu totul dupa o alta planeta, iar noi suntem de vina ca cumparam si mai ales acceptam sa ni se dea asa la preturile astea mari la cumparare sau la abonamente astonomice care nu-si merita deloc banii.rusine vodafoamea, orange sau cosmoxte.

 • viorel

  @heroes Corect

 • Turistul

  Spuneti-mi si mie un zite gen “amazon” care trimite in europa (nu Romania) iPhone 5 cu reducere.
  Stie cineva?
  Multumesc !

 • Oxyg3n

  La noi nu o sa reduca fomistii nimica sau in cel mai fericit caz, vor face mega discountul de cel mult 20-30E, ceea ce e praf in ochi mai mult, strategie de atragere a prostilor.

 • Criss216261

  In spania nu ai reducere la iphone inca gasesti iphone 4 la 499€ iphone 4S la 580 € si iphone 5 la 680€

 • Lucian Palievici

  Presupun ca in Spania 680€ nu e nici macar jumatate din salariul mediu pe economie …

 • Adi

  Am si eu o nelamurire: daca imi aduce cineva din state un iphone5 si am probleme cu el pot sa-l duc la vreun service de aici in garantie ?

 • AllexChyu

  Adi: nu poti

 • Darie

  Adicaa … Omu’ ala plateste 150$ canadieni pe luna ? (140 USD) !!??

 • Claudiu

  Rusine ca in tara asta mizerabila nu o sa avem parte de reduceri sau chesti de genul

 • daniel

  Frate toti se plang de reduceri darcum apare un produs nou cum sunteti gramada pe el si stati linistiti ca reducerile se fac in mare parte doar in america…dar puteti sa faceti si voi comanda de acolo si se poate sa va treziti cu un telefon “verizon” in italia in momentul de fata iphone 5 este tot 729€ iar 4s 659€ daca oricum toate site-urile sunt pline la noi de telefonie mobila am vazut si cu 400€ i5 si totusi nu cred ca a uitat coneva de garantia oficiala de 1 an…

 • AllexChyu

  uitati-va la poza inainte sa comentati. este vorba de pretul la abobanement pe o perioada de 2 ani iar reducerea este de 100$ (aprox 80E) … iar pretul abonamentului nu cred ca e sub 40$ ..

 • Bubu

  Pretul abonamentului din poza e de 150$ pe luna, iar telefonul costa 100$, nu mi se pare cine stie ce super pret, avand in vedere ca platesti 150$ pe luna..

 • attilar1

  @Adi eu am adus mai multe Iphone-uri din Europa, daca am avut probleme au fost schimbate. Vorbeste un pic cu cei de la Noumax. Sunt baieti de treaba.

 • Daliboru22

  In romania nu aveti garantie la iphone-uri DECAT daca sunt cumparate din Uniunea Europeana!