Prima Pagina Apple iOS 7 vs vechile versiuni ale iOS

iOS 7 vs vechile versiuni ale iOS

  iOS-ul a evoluat extrem de mult de-a lungul anilor, Apple implementand in noua versiune a sistemului sa de operare extrem de multe functii in cei 6 ani de existenta, insa chiar si asa, deocamdata nu reuseste sa ofere chiar tot ceea ce ofera competitorii sai. Pentru a evidentia modul in care a evoluat iOS-ul de la lansare si pana in prezent, dar pentru a evidentia si noutatile pe care Apple a pus accent in momentul prezentarii unei noi versiuni a iOS, cei de la iMore au facut tabelul de mai sus. Facand o comparatie cuanii anteriori, ati spune ca iOS 7 are mai putine noutati, insa Apple a prezentat la WWDC 2013 doar o parte din ceea ce urmeaza sa lanseze, mai multe informatii urmand a fi disponibile in toamna.

  • radu

    Dupa parerea mea iOS 5 ramane cel mai ok de pana acum.

  • Doru

    Daca pastrau in iOS 6 GoogleMaps in aplicatia Maps … probabil era cel mai bun soft de pana acum… insa nu ma pronunt… n-am folosit iOS 7, nu stiu cat de bun sau prost este 🙂 !!!

  • Firekeeper

    dupa parerea mea ios7 e facut in stilul w8 un fel de metro interface in care toate inconitele sunt zugravite nu mai are acel glossy, shine…