Prima Pagina iFaith iFaith 1.5 update este disponibil

iFaith 1.5 update este disponibil

7

  iFaith, programul cu ajutorul caruia putem salva SHSH-uri pentru versiunea de iOS instalata in anumite iDevice-uri, a fost actualizat in cursul serii trecute, versiunea 1.5 fiind acum disponibila pentru download. Noua versiune a programului salveaza SHSH-uri pentru Apple TV cu iOS 5.3 instalat, rezolva o problema carea aparea in timpul generarii unui ipsw pentru iPhone 4 si rezolva o problema ce aparea la calculatoarele care nu erau conectate la internet in timpul generarii unui ipsw. iFaith poate fi descarcat de aici, insa il puteti utiliza pe iPhone 4 sau terminalele lansate inaintea sa.

7 COMENTARII

  1. Salutare. Am un iPhone 4 de 32GB, Neverlocked, am un fisier SHSH salavat cu iFaith acum 1 an sau 2 pentru iOS 5.0. As dori sa stiu daca e posibil sa fac un restore la un .ipsw generat cu iFaith (cu acel fisier SHSH si cu iOS 5.0) deoarece eu am incercat, si nu reusesc, adica nu imi da nici o eroare la restore, dar pur si simplu nu incepe instalarea versiunii (ramane ecranul cu logo-ul Apple, si nu se mai intampla nimic). Ma poate ajuta cineva?

  2. eu am avut odata 5.0 si din a doua incercare a mers, acum am 5.1.1…si @neo,nici nu credeam ca ne cunoastem,atata tot ca poate locuiam in zona,si te-as fi putut poate ajuta,dar ce mai

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here