Prima Pagina Apple Apple isi promoveaza valorile prin intermediul unei campanii care nu ii intereseaza...

Apple isi promoveaza valorile prin intermediul unei campanii care nu ii intereseaza pe consumatori

[youtube]http://youtu.be/170fh2mvog0[/youtube]

  Clipul video de mai sus a fost lansat de catre compania Apple acum doua saptamani de zile si in el este prezentata importanta design-ului produselor Apple. Compania este mandra de design-ul conceput de catre Jony Ive si echipa sa din Cupertino, clipul video de mai sus si materiale promotionale publicate in reviste au menirea de a aduce in atentia lumii intregi exact acelasi lucru, insa o agentie care monitorizeaza efectul reclamelor asupra consumatorilor, sustine ca noua campanie nu genereaza chiar atat de mult interes  in randul consumatorilor.

Apple was never a company that bragged about itself. In a manifesto ad, it’s hard not to come across as self indulgent. And even though it suggests the wonderful things Apple products can do, the ad lacks joy.

  Compania Ace Metrix a analizat noua campanie publicitara a celor de la Apple si spotul de mai sus, acordandu-i cel mai mic punctaj pe care l-a obtinut vreodata un spot publicitar al Apple. In sistemul sau de punctare, spotul de mai sus a obtinut 489 de puncte, mai mic decat media din industrie care este de 542 de puncte si mai mic decat media spoturilor Apple, care este de aproximativ 700 de puncte. Practic spotul publicitar ar fi atat de rau incat ar dauna imaginii companiei Apple, insa cei de la Ace Metrix au spus ca spoturile publicitare ale Microsoft Surface sunt extraordinare, dar ele n-au generat vanzari care sa demonstreze acest lucru, deci trageti voi singuri concluziile.

  Din punctul meu de vedere, orice companie ar trebui sa ruleze campanii publicitare de acest gen, campanii in care sa arate lumii intregi punctele forte ale propriilor produse, indiferent cat de populare sunt acestea.

 • SoWTF

  Din punctul meu de vedere acest clip nu este neaparat o reclama directa… E ceva de genu “noi nu avem nevoie de reclame cu detalii despre produsele noastre dar uitati cu ce ne mandrim” e o reclama care sa atraga atentia
  Parerea mea 😛

 • Gafserge

  Clar ca nu este o reclama cu un target comercial , nu cred ca apple are nevoie de asa ceva … Cifrele o demonstreaza , fidelitatea clientilor apple este cunoscuta si ea …. Adevarata publicitate de consum a produselor apple este cea oferita de catre concurenta care de ani buni incearca fara succes sa: copieze , egaleze , spioneze , denigreze ….. Produsele apple . Singurul impediment in succesul total al marcii apple este pretul , care toti cei care si-l asuma odata ajunsi sa cunoasca si sa foloseasca un idevice la randament maxim ….
  Cum ar fii ca apple sa ofere acum gratuit pt 2 luni de zile iphone 4s 8 gb la toti noi clienti de itunes ( cu card si cont nou ) eu cred ca ar avea ceva impact in piata , lucrul care nu se va intampla findca nu ii intereseaza ….iei dezvolta produse ce dicteaza trendul pietei

 • Gafserge

  Pt .moderatori iDevice.ro , as putea sa imi permit sa va atrag atentia ca feed-ul news de la aplicatie are un ,,mic,, problem… Imi apare la notificari cifra tuturor notificarilor ce le emiteti de la ultimul up-grad , la fiecare postare noua de a voastra , inainte imi arate doar cate notificari ,,noi ” am acum dupa fiecare stire, apare cifra tuturor notificarilor …. Poate stiati si eu doar va ,, necajesc,, sau este o belea ce urmeaza sa o remediati …. Intrun viitor ….. Apropiat …..
  Uite , de 2 zile am observat aceasta buba si am studiat toata interfata aplicatiei voastre sa caut un loc unde sa pot sa il comunic cuiva ….ati putea sa faceti un loc pt o cutie de sesizari si poate pt subiecte sau explicatii tematice pt unele aspecte la cererea cititorilor

 • Gafserge

  Nu am nevoie sa imi publicati postarea doar cat ca as fi vrut sa am un mic raspuns despre … Bug-ul din notificari… + o intrebare : cat de mult poate fi exploatat un apple tv in romania , fara un cont de flixnet si alte servici care pt romania sau alte tari nu detin posibilitati de login … Adica este rentabil , sau mai bine optez catre un alt gadget care ofera alternative….

 • Gafserge, comentariile tale erau in spam, asa se intampla cu majoritatea.
  Stim de acel bug si se lucreaza la asta. Multumim si pentru sugestie!