iCloud Beta iti permite sa testezi acum noile aplicatii iWork si sistemul care protejeaza suplimentar iDevice-urile in cazul unui furt

  iCloud Beta este versiunea dedicata dezvoltatorilor a website-ului prin care utilizatorii isi pot administra in mod normal informatiile salvate in ecosistemul iCloud al companiei Apple. In aceasta versiune beta a website-ului Apple ar trebui sa le ofere acces doar dezvoltatorilor, insa orice utilizator cu un Apple ID poate accesa interfata logandu-se cu username-ul si parola cu care descarca aplicatii din iTunes. Dupa logare veti avea in fata toate aplicatiile iCloud, inclusiv versiunile web ale Numbers, Pages si Keynote, acestea urmand a fi disponibile oficial abia din toamna, cnd iOS 7 va deveni public.

  Separat de aceste aplicatii puteti testa si noua versiune a Find My iPhone, sistemul permitandu-va sa implementat un modul suplimentar de securitate pentru iDevice-uri, acestea fiind blocate automat in momentul pierderii, impiedicand chiar si efectuarea unui restore. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati beta.icloud.com din browser si sa aveti iOS 7 instalat in terminal pentru a testa Find My iPhone sau sincronizarea aplicatiilor iWork cu iOS. Puteti utiliza versiunea web a aplicatiilor si fara a avea iOS 7, insa nu veti putea sincroniza documentele de acolo cu aplicatiile din iDevice-urile voastre.

  Daca nu aveti iOS 7 instalat, aici puteti inregistra gratuit un UDID.