Prima Pagina Apple iCloud Beta iti permite sa testezi acum noile aplicatii iWork si sistemul...

iCloud Beta iti permite sa testezi acum noile aplicatii iWork si sistemul care protejeaza suplimentar iDevice-urile in cazul unui furt

  iCloud Beta este versiunea dedicata dezvoltatorilor a website-ului prin care utilizatorii isi pot administra in mod normal informatiile salvate in ecosistemul iCloud al companiei Apple. In aceasta versiune beta a website-ului Apple ar trebui sa le ofere acces doar dezvoltatorilor, insa orice utilizator cu un Apple ID poate accesa interfata logandu-se cu username-ul si parola cu care descarca aplicatii din iTunes. Dupa logare veti avea in fata toate aplicatiile iCloud, inclusiv versiunile web ale Numbers, Pages si Keynote, acestea urmand a fi disponibile oficial abia din toamna, cnd iOS 7 va deveni public.

  Separat de aceste aplicatii puteti testa si noua versiune a Find My iPhone, sistemul permitandu-va sa implementat un modul suplimentar de securitate pentru iDevice-uri, acestea fiind blocate automat in momentul pierderii, impiedicand chiar si efectuarea unui restore. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati beta.icloud.com din browser si sa aveti iOS 7 instalat in terminal pentru a testa Find My iPhone sau sincronizarea aplicatiilor iWork cu iOS. Puteti utiliza versiunea web a aplicatiilor si fara a avea iOS 7, insa nu veti putea sincroniza documentele de acolo cu aplicatiile din iDevice-urile voastre.

  Daca nu aveti iOS 7 instalat, aici puteti inregistra gratuit un UDID.