Prima Pagina Apple iCloud Beta iti permite sa testezi acum noile aplicatii iWork si sistemul...

iCloud Beta iti permite sa testezi acum noile aplicatii iWork si sistemul care protejeaza suplimentar iDevice-urile in cazul unui furt

  iCloud Beta este versiunea dedicata dezvoltatorilor a website-ului prin care utilizatorii isi pot administra in mod normal informatiile salvate in ecosistemul iCloud al companiei Apple. In aceasta versiune beta a website-ului Apple ar trebui sa le ofere acces doar dezvoltatorilor, insa orice utilizator cu un Apple ID poate accesa interfata logandu-se cu username-ul si parola cu care descarca aplicatii din iTunes. Dupa logare veti avea in fata toate aplicatiile iCloud, inclusiv versiunile web ale Numbers, Pages si Keynote, acestea urmand a fi disponibile oficial abia din toamna, cnd iOS 7 va deveni public.

  Separat de aceste aplicatii puteti testa si noua versiune a Find My iPhone, sistemul permitandu-va sa implementat un modul suplimentar de securitate pentru iDevice-uri, acestea fiind blocate automat in momentul pierderii, impiedicand chiar si efectuarea unui restore. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati beta.icloud.com din browser si sa aveti iOS 7 instalat in terminal pentru a testa Find My iPhone sau sincronizarea aplicatiilor iWork cu iOS. Puteti utiliza versiunea web a aplicatiilor si fara a avea iOS 7, insa nu veti putea sincroniza documentele de acolo cu aplicatiile din iDevice-urile voastre.

  Daca nu aveti iOS 7 instalat, aici puteti inregistra gratuit un UDID.

 • Nicul

  Pana la urma se poate baga iPhone cu iOS 7 in DFU si restaura daca e blocat remote? Adica va cere mereu contul initial sau DFU-ul il pacaleste?

 • iRunaway

  Developer account required.

 • Paul

  nu pacaleste nimic dfu’ul.
  dupa restore la pasii de activare iti cere ultimul cont folosit pe acel telefon altfel nu poti trece mai departe sa il activezi si asa ramai cu ell la config screen.
  de acum incolo daca vrei sa iti vinzi telefonul va trebui setat ca new de catre vechiul proprietar si apoi dat mai departe.

 • morph

  mie imi merge

 • Mervey

  Foarte buna treaba asta..in timp va deveni clar ca nu are rost sa cumperi un iphone furat, deci va deveni un telefon fara valoare pentru hoti..

 • Franculescu Stefan

  Si find my iphone tot nu merge pe ios7. Exista vre-o modalitate de al face sa mearga pe ios 7? Cand apare harta, iese din aplicatie. Si pe beta 1 si oe beta 2

 • Relu

  Da.. Tx Tudor..

 • ibobia

  Mi-a fost furat iPad-ul in Spania, in luna mai, si am reusit sa-l recuperez , dupa ce m-am intors in tara, folosind un email de localizare primit prin Find My iphone. Hotul, soferul spaniol al autocarului, a recunoscut, a predat tableta companiei de autocare si mi-a fost trimisa de ghid. Incredibil si adevarat. Astept o reactie si din partea politiei spaniole pe care am sesizat-o in aeroport, inainte de plecare catre tara. Recuperarea tabletei am realizata prin eforturi exclusiv personale, fara implicarea politiei. Interesant este ca, atunci cand am facut plangerea aveam deja email-ul cu localizarea primit dar l-am citit abia cand am ajuns in tara, acasa. Posibil ca daca aratam email-ul politiei atunci, inca nu aveam acum tableta in mana!

 • Pingback: Apple invita utilizatorii sa testeze iWork for iCloud gratuit | iDevice.ro()