Prima Pagina baterie iPhone 5 – iata cum inlocuiesti bateria, butonul Home si ecranul (Video)

iPhone 5 – iata cum inlocuiesti bateria, butonul Home si ecranul (Video)

[youtube]http://youtu.be/MJ-SGr9cqTo[/youtube]

  Pentru ca bateriile iPhone-urilor nu sunt facute sa dureze o vesnicie, cei de la iFixIt s-au gandit sa publice un clip video prin care sa prezinte lumii intregi modalitatea prin care bateria unui terminal iPhone 5 poate fi inlocuita in siguranta. Daca aveti probleme cu bateria terminalului, ati achizitionat alta si doriti sa o inlocuiti, ei bine urmarind clipul video de mai sus puteti invata rapid cum sa faceti acest lucru, dar in siguranta. Personal va recomand sa duceti iPhone-ul la un service specializat si sa nu faceti aceasta operatiune acasa, ea anulandu-va garantia.

  Daca sunteti indeajuns de curajosi pentru a schimba bateria terminalului, atunci poate veti fi interesati si de o schimbare a butonului Home, sau a ecranului.

[youtube]http://youtu.be/BwU_R1stbIE[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/-lfP-3z_9Zg[/youtube]

Thanks to S.

  • Demyco79

    Mi-am schimbat eu butonul de power. E o banda cu tot cu tastele de volum si vibrator. GRIJA MARE cand scoateti bateria, este foarte bine lipita, iar in momentul in care tragi de pamblica de plastic care ajuta la scoaterea ei, se rupe, asa ca sunteti fortati sa bagati ceva sub baterie sa o saltati. Ca sfat va dau sa nu folositi nimic metalic, gen surubelnita etc. Deoarece ambalajul bateriei este foarte subtire, si faceti scurt la elementii ei, si se strica; recomanda o spatula de plastic pentru ridicarea ei. GRIJA MARE ca bateria se indoaie foarte usor.

  • Chatagra

    Nu va obositi cu inlocuitul bateriilor la iphone acasa pt ca nu o sa obtineti durata de viata in plus … Am un iphone 4 bateria avea vr-o 600 de cicluri si cum aveam una noua am inlocuit-o si surpriza bateria noua se comporta la fel ca cea veche . Lucrul parea dubios asa ca am pus bateria veche la loc si am testat-o cu battery detective si se pare ca se incarca pana la 85% adica vr-o 1200 mAh desi indicatoru de baterie arata 100%.. Am pus bateria noua si aceasta se incarca tot atat adica 85%.. am pus ios-u pe curat si ce sa vezi bateria se comporta la fel .. Am facut si cateva cicluri de incarcare descarcare cica sa o calibrez si la fel .. In disperare de cauza am pus bateria pe un terminal mai nou si ce sa vezi pe ala se incarca 97% …Se pare ca fara anumite scule de calibrare degeaba inlocuiesti bateria ( cel putin la iphone 4)