Prima Pagina Apple Tim Cook pregateste promotii atractive menite sa creasca vanzarile de iPhone-uri

Tim Cook pregateste promotii atractive menite sa creasca vanzarile de iPhone-uri

  Zilele trecute Tim Cook a fost gazda unei conferinte private in care a vorbit in fata liderilor Apple Store-urilor din intreaga lume despre importanta vanzarii iPhone-urilor si despre metode prin care ar urma sa fie crescute aceste vanzari. Tim Cook a sustinut ca in Apple Store-uri se vand mai multe Mac-uri si tablete iPad decat terminale iPhone si acest lucru trebuie sa se schimbe deoarece prin iPhone majoritatea utilizatorilor au luat contact cu ecosistemul Apple si ei trebuie sa vina intr-un Apple Store pentru a cumpara un iPhone si a fi mai apoi convinsi sa achizitioneze alte produse.

  Tim Cook sustine ca 80% dintre iPhone-uri sunt cumparate din afara Apple Store-urilor, insa 50% dintre ele sunt aduse cu probleme de garantie la magazinele companiei, iar aceste procente ar trebui sa se schimbe. In ideea de a creste vanzarile de terminale iPhone prin magazinele Apple, Tim Cook si echipa sa urmeaza sa anunte luna aceasta noi promotii menite sa atraga clienti in propriile magazine, insa in viitor compania planuieste sa lanseze un program de trade-in pentru iPhone-uri, iar despre el v-am vorbit luna trecuta.

  Separat de toate acestea, cei de la Apple isi organizeaza departamentul de retail pentru lansarea “unei armate de produse” in toamna acestui an, iPhone-urile, tabletele iPad si MacBook-urile urmand sa fie actualizate. Apple nu are in momentul de fata un lider care sa se ocupe de divizia de retail, insa chiar si in lipsa unei persoane care sa administreze acest segment important al companiei, Apple se pregateste sa lanseze pe piata foarte multe produse importante care vor fi disponibile in magazinele sale din intreaga lume.

 • real

  pai si unde ar trebui sa duca produsele apple la reparat? in magazinele partenere??
  cu cat mai multe produse vandute mai multe probleme

 • Vlad_Mito

  Tim vrea sa “ne facă” sclavi tehnologii
  A idevicelor, idea lui e sa producă o epidemie,
  Evident ca nu ne constante nimeni, dar asta e mesajul care il percep personal
  Totul Apple style la un momentdat vroiau si autovehicule sa produca

 • Vlad_Mito

  ^^ CONSTRANGE

 • Lucian 4.2

  50% din iPhone-uri se intorc cu probleme de garantie? O astfel de rata de defectare in perioada de garantie nu avea nici Dacia 1300. Sper ca e o eroare de redactare.

 • :)))) Ai inteles tu exact ce ai avut, 50% dintre alea cumparate sunt aduse pentru rezolvarea garantiei in Apple Store-uri, lumea ignorand magazinul de la care s-a facut achizitia si aducand terminalul direct la sursa. Nu e vorba de rata de rata de defectare de 50%.

 • real

  “80% dintre iPhone-uri sunt cumparate din afara Apple Store-urilor, insa 50% dintre ele sunt aduse cu probleme de garantie la magazinele companiei”
  unde ar trebui duse produsele apple la reparat??
  in magazinele de unde sunt cumparate??? oricum tot in service-urile lor o sa fie reparate (banuiesc)

 • Pingback: Apple le cere angajatilor sa ii ofere idei pentru cresterea vanzarilor de terminale iPhone | iDevice.ro()