Prima Pagina Apple iPad 5 si iPad Mini 2 urmeaza sa intre in productie in...

iPad 5 si iPad Mini 2 urmeaza sa intre in productie in luna august

  iPad 5 si iPad Mini 2 sunt viitoarele versiuni ale tabletelor iPad disponibile acum pe piata, ele urmand a fi lansate cu modificari substantiale ale design-ului, dar si cu hardware nou. Conform unor informatii aparute recent, ambele tablete ar urma sa intre in productie la Foxconn incepand din luna august, lansarea fiind cel mai probabil programata pentru luna noiembrie. Desi nu se stie deocamdata daca Apple va include un Retina DIsplay in iPad Mini 2, modificarile ce urmeaza sa fie implementate pentru design-ul iPad 5 sunt cat se poate de sigure.

  Apple nu are deocamdata nevoie de modele noi ale iPad, avand in vedere ca actualele produse se vand bine, insa o actualizare a seriei este necesara anual, iar noiembrie ar putea fi luna in care vom vedea noile tablete, actualele fiind lansate in exact aceeasi perioada. iPad 5 si iPad Mini 2 vor fi disponibile la exact aceleasi preturi precum modelele anterioare, Apple avand o strategie de preturi bine definita, pastrata intacta de ani de zile.

 • mk808

  Sincer,mie imi place mai mult designul actualului ipad 4,ipad 3,ipad 2 decat ipad mini.Nu mi-as da ipad-ul 4 pentru ipad 5 cu design de mini.

 • Georgian

  Esti subiectiv cred Mk808. Am avut si ipad 2,3 si ipad mini. Din pct meu de vedere ipad mini e cel mai ok ca design. Ca marime si mai ales rezolutia mare face ipadul normal o alegere mai inspirata. Un ipad 5 cu design modificat, mai subtire, usor si mic dar pastrand dimensiunea ecranului va fi best -buy.

 • mk808

  Georgian si eu am avut si ipad 1,ipad 2 si acum 4,adica le mai am pe toate dar le-am dat diversilor membri ai familiei mele.
  Am folosit de cateva ori si un ipad mini,e chestie de gusturi,mie nu mi-a placut..Iar faza ca mai subtire,e fix pix…Intre ipad 2 si ipad 4 primul este mai subtire,dar nu simti diferenta absolut deloc,asa si aici.
  EU ma refer strict la persoana mea cand affirm lucrurile astea.POate ca va fi cum zici tu,adica sigur va fi,orice scoate apple este best buy,dar daca este best buy nu trebuie neeaparat sa imi placa si mie.