Prima Pagina Apple La lansare, iPhone 5 s-a vandut de 2 ori mai repede decat...

La lansare, iPhone 5 s-a vandut de 2 ori mai repede decat Samsung Galaxy S4

  Ieri s-a aflat ca Samsung ar fi livrat 20 de milioane de terminale Samsung Galaxy S4 catre partenerii sai, insa nu se stie cate au fost vandute efectiv catre clienti. A fost nevoie de 2 luni de zile pentru a se atinge acest punct, iar analistii americani au inceput imediat sa compare informatiile cu perioada in care a fost lansat iPhone 5. Conform lor, terminalul celor de la Apple s-a vandut in aceeasi cantitate, direct catre clienti, in doar 25 de zile, insa avand in vedere ca Apple nu ofera detalii despre modelele de iPhone vandute, vorbim despre speculatii, exact precum in cazul Samsung.

  Samsung Galaxy S4 este fara discutie cel mai popular smartphone lansat de catre compania din Coreea de Sud, el a generat incasari puternice pentru ei, insa in utlima vreme cererea pare sa se fi domolit, iar sezonul in care ne aflam este probabil “vinovat”. In concluzie, iPhone-ul ramane in continuare mai popular si mai dorit, ramane doar de vazut cat va reusi sa se mentina in aceasta situatie.

 • Andrei

  In loc sa va doriti competitie serioasa, sa vreti sa se vanda S4 in draci, sa placa multora, ca sa`i mobilizeze pe Apple sa inoveze serios, sa adauge valoare, vad mereu ca va bucurati cand Samsung (sau orice alt no-Apple brand) o duce rau. E pacat, competitia pe piata mereu ajuta consumatorul final, dar mult raman prinsi in capcana asta psihologica cum ca “daca am luat apple, trebuie sa fie cel mai bun telefon, altfel am facut o greseala”. And we cant have that, can we?

 • Seby

  Si reprosurile sunt de n ori mai mari :))))

 • Markovnikov

  S4 e un telefoan foarte tare pe partea de hardware (cred ca cel mai tare in momentul de fata), ecranul e superb, Androidul e Android, dar serios, vrei sa vinzi premium cu plastic?! competitorul android al iPhone e HTC One, nu plasticaria asta

 • Matei Niculae

  Markovnikov, nu se poate compara cu s4, corect. E prea tare samsung-ul … Daca avea si carcasa din alt material probabil ca era aproape dublu ca pret …

 • Lucian 4.2

  🙂 mi-a placut faza cu iPhone – cel mai popular si mai dorit.
  Pe gsmarena se contabilizeaza numarul de accesari pe fiecare telefon in parte.
  Interes zilnic : pe locul intai e S4 cu 82000 accesari iar pe locul 8 este iPhone 5 cu 39000 de accesari.
  Interes cumulat : locul intai S3 cu 29 milioane accesari, locul 8 iPhone 4 cu 18 milioane si asa mai departe, mai cititi si voi.
  Ce coincidenta asta cu locul 1 – locul 8.