Apple Configurator 1.3 ar trebui sa permita downgrade-ul de iOS

  Apple Configurator este un software care permite companiilor sa administreze si sa supervizeze iDevice-urile oferite angajatilor prin instalarea de profilul si verificarea activitatii acestora. Una dintre functiile Apple Configurator este posibilitatea de a face restore iDevice-urilor, iar cel mai recent update lansat pentru program denota faptul ca vechile versiuni ale iOS ar putea fi instalate pe terminale. Deocamdata nimeni nu pare sa fi reusit sa instaleze o veche versiune a iOS in iDevice-uri, descrierea din App Store a aplicatiei nu listeaza aceasta functie, insa pe website-ul Apple ea apare ca fiind disponibila.

  • Significantly improved reliability, scalability, and performance
  • A new status view that includes time estimates and error information with recovery suggestions
  • Ability to cancel scheduled or in-progress operations
  • Administrators can install apps on devices that are configured to not allow users to install apps
  • Allows older iOS software versions and custom IPSW installation
  • Resolves an issue that would cause the Users.storedata file to become unusable

  Ca sa fiu sincer am incercat sa instalez versiuni custom a iOS, insa deocamdata n-am reusit sa fac decat restore la versiunea de iOS disponibile in iTunes, asa ca daca voi reusiti, va rog sa confirmati existenta/inexistenta functionalitatii. Avand in vedere ca descrierea din App Store a aplicatiei nu mentioneaza aceasta functionalitate, exista posibilitatea ca Apple sa fi facut o greseala, insa chiar si asa, trebuie incercat sistemul. Apple Configurator este disponibil numai pentru Mac OS X.

Pretul initial:
Nume:
Apple Configurator

Gratuit

s





Developer: iTunes S.a.r.l.
Categoria: Utilities


Descriere: Apple Configurator makes it easy for anyone to mass configure and deploy iPhone, iPad, and iPod touch in a school, business, or institution.

Three simple workflows let you prepare new iOS devices for immediate distribution, supervise devices that need to…


Dimensiunea aplicatiei este: 19.9 Mb


10 COMENTARII

  1. Meo ! Eu am pus a 2 a zi pe al meu 4s ios 7 cu ” givei” dar sincer iti recomand sa ramai acolo unde esti. Evident ca la “intoarcere” vei opta pt 6.1.3 ceea ce iti anuleaza jailbreak-ul (in cazul in care il ai). Eu am renuntzat la ios7 caci atunci multe din aplicatii (normal) nu functionau; posibil acum sa functioneze. Dar totusi de ce vrei tu 7 ? Deci ca sa recapitulez : ios 7 merge pe 4s cu”givei-ul” tau adica nu se modifica modemul