Prima Pagina internet Orange permite clientilor prepay sa schimbe minutele, SMS-urile sau traficul de internet...

Orange permite clientilor prepay sa schimbe minutele, SMS-urile sau traficul de internet cu alte beneficii

  In cursul zilei de ieri Orange Romania a lansat o noua oferta pentru clientii Prepay, permitandu-le acestora sa schimbe lunar traficul de internet, minutele sau SMS-urile nefolosite. In comunicatul de presa de mai jos aveti toate detaliile promotiei.

Mai multe beneficii cu oferta de vară Orange PrePay 

Bucureşti, 9 iulie 2013. În această vară clienţii Orange PrePay au mai multe şanse să îşi folosească la maximum resursele disponibile. În cadrul campaniei „nu pierde nimic din ce contează”, clienţii PrePay pot schimba lunar traficul de internet, minutele sau mesajele nefolosite, cu alte beneficii dorite.

Pentru a oferi flexibilitate utilizatorilor PrePay astfel încât să îşi modifice opţiunea activă în funcţie de necesitățile lor de comunicare, Orange adaugă schimbului de beneficii deja existent, prin care clienţii pot schimba o dată pe lună cu Orange o parte dintre beneficii, un schimb nou prin care pot face schimb de beneficii cu prietenii.

Spre exemplu, cei care doresc să beneficieze de mai mult trafic de internet pe mobil, pot opta pentru 150 MB în schimbul a 500 de minute sau SMS în reţea. Pentru a efectua schimbul clienţii apelează *100#, aleg ramura Schimb sau intră din contul personal Orange în secţiunea schimb beneficii. Prin cele două schimburi lunare disponibile, atât clienţii Orange PrePay care au deja o cartelă şi îşi activează o opţiune, cât şi cei care îşi activează un SIM PrePay nou, pot să primească la schimb, de două ori pe lună, oricare din următoarele beneficii:

 • 50 minute naţionale şi internaţionale către fix sau SMS naţionale
 • 150 MB pentru internet pe mobil
 • 20 minute sau SMS internaţionale către mobil şi fix
 •  500 minute sau SMS în reţea

În plus, tot din această săptămână, clienţii Orange PrePay care fac reîncărcări în Orange shop de minim 5 euro credit vor primi la fiecare reîncărcare un magnet cadou cu unul dintre îndrăgitele personajele PrePay, Millidge sau Doig. Clienţii care strâng până pe 31 octombrie 2013 toţi cei şase magneţi de colectie şi se înscriu în concurs, pot câştiga prin tragere la sorţi premii haioase cu personajele PrePay.

„Schimbul de beneficii sau configuratorul online pentru clientii PrePay sunt iniţiative prin care ne dorim să le aducem clienţilor Orange alternative de personalizare a opţiunilor în funcţie de nevoile de comunicare. Astfel ei îşi pot ajusta beneficiile disponibile, folosind la maximum resursele oferite.”, a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager în cadrul Orange România.

Mai multe detalii despre ofertele PrePay pe www.orange.ro/prepay .

 • alphaconcept

  nu e de ieri, este de aproximativ 2 luni

 • Ieri au trimis comunicatul de presa.

 • Markovnikov

  o vrajeala. nu merge decat cu optiunile din promotiile de *100# – care sunt varza pe langa ce poti face creandu-ti optiune cu Orange Young

 • mihair22

  E vrajeala .. cum a spus si cel de mai de sus , si da .. a aparut de vreo 2 luni

 • Andrei

  Era super daca o puteai combina cu optiunea creaata in nelimiteaza-te.ro/creeaza-optiune-prepay.
  Oricum e de apreciat initiativa. Reda utilizatorilor o metoda mai dinamica de a-si consuma resursele. Mersi de stire !

 • Anto

  Intr-adevar comunicatul de presa al Orange e incomplet, pana acum o luna avea o optiune cu 15€ in care 3000 min/sms Orange, 150 min/sms nationale si 1 GB trafic. Acum am ceva la 7€ cu 3000 min/sms Orange si 150 min/sms nationale(plus ceva optiune cu 8€ 1,5 GB ziua plus 0,5 GB noaptea). In cadrul actuale optiuni de min/sms Orange & nationale functioneaza metoda schimbului, o singura data pe luna. Tocmai am dat 500 min/sms in retea pentru 150 MB 🙂 In plus, a aparut si posibilitatea schimbului cu un alt posesor PP: poti alege sa-i oferi min/sms sau trafic de internet contra min/sms sau trafic de internet :).