Apple si Google organizeaza multe intalniri, colaboreaza mai strans

  Intre Apple si Google exista o competitie acerba, ambele companii dorind sa controleze multe domenii ale vietii noastre si fiecare dintre ele isi indeplineste partial obiectivele. In ciuda divergentelor dintre ele, Apple si Google au organizat in ultima vreme tot mai multe intalniri si au discutat despre problemele care le separa. Informatia vine de la Eric Schmidt, care nu a dorit sa precizeze despre ce anume s-a discutat in aceste intalniri, insa din moment ce Apple a renuntat sa ofere nativ multe servicii Google in iOS, cred ca este destul de clar ce isi doreste compania producatoare a Android OS.

The relationship between Google and Apple has improved over the past year with the rival technology companies and sometimes partners conducting “lots and lots” of meetings, Google Executive Chairman Eric Schmidt said. Schmidt did not provide details about the nature of the meetings during comments to reporters at the annual Allen and Co media conference in Sun Valley, Idaho on Thursday. He noted that Google Chief Business Officer Nikesh Arora, who joined him at the press briefing, was leading many of the discussions.

  Google si Apple au avut o relatie extrem de apropiata in trecut, Schmidt fiind unul dintre membrii consiliului director si un bun prieten al lui Jobs, totul pana in momentul in care a “imprumutat” cateva idei de la Apple si le-a dus la Google. E putin probabil ca Apple si Google sa aiba vreo relatie de colaborare extrem de strans, avand in vedere rivalitatea dintre ele, insa pentru utilizatori ea ar fi benefica.

2 COMENTARII

  1. Avand in vedere ce scandaluri s-au iscat in momentul in caRe apple a renuntat la gmaps, nu e greu de crezut care de care trage…