iOS 7 Notes recunoaste nativ AWB-urile de tracking pentru colete si adresele

  Aplicatia Notes din iOS 7 contine doua noutati despre care nu s-a vorbit pana acum, mai exact ea recunoaste automat adresele notate de catre utilizatori si le deschide automat in aplicatia Maps, insa in aceeasi masura recunoaste si AWB-urile coletelor trimise prin FedEx, de exemplu. Daca recunoasterea adreselor era un lucru normal, care trebuia sa fie implementat de mult, recunoasterea codurilor de tracking pentru colete este ceva inedit si nu cred ca vreun alt sistem de operare mobil ofera o asemenea functionalitate in aplicatia de notite.

  Nu stiu daca alte servicii de tracking sunt recunoscute de catre aplicatia Notes a iOS 7, insa exista posibilitatea ca in functie de cod aplicatia sa deschida automat pagina firmei de curierat careia ii apartine acel cod, firmele din Romania nefiind incluse in aceasta presupunere.

Thanks to Gabriel S.

8 COMENTARII

  1. OFF: Zaone am un iPhone 4 iOS 4.3.5 cu Gevey si vreau sa-i fac update la 5.1 sau 6.1 am inteles ca ca modemul trebuie sa ramana acelasi adica 04.10.01 . Te rog mult de tot imi explici si mie cum fac asta ?