iPad Mini 2 cu hardware imbuntatit si Retina Display este asteptata in 2014, iPad 5 urmeaza sa fie cu pana la 30% mai usoara

  iPad Mini 2 cu Retina Display este pregatita pentru o lansare ce ar urma sa aiba loc in a doua parte a anului viitor, cel putin asta dau de inteles zvonurile aparute pana in prezent. Partenerii companiei Apple ar avea probleme in a produce indeajuns de multe Retina Display-uri pentru viitorul produs, asa ca anul acesta Apple ar putea lansa o versiune imbuntatita a iPad Mini. Noua versiune a tabletei ar urma sa fie mai usoara, mai subtire si probabil va include chip-ul A6 care se regaseste in iPad 4 sau terminalul iPhone 5. Interesant este ca Apple este dispusa sa modifice inclusiv design-ul tabletei pentru a da senzatia ca ea nu are absolut deloc margini laterale, crescand virtual spatiul de prezentare a imaginilor.

Apple’s next generation iPad mini may not go into mass production until the fourth quarter of 2013, which will likely bring about a 2014 release date for the device, according to industry supply chain sources. Apple is reportedly aiming to use Retina panel technology equipped with 2,048 by 1,536 resolution in the next generation 7.9-inch iPad mini. Apple is also said to be revising the design of the chassis to give the next-generation iPad mini an almost bezel-free look. While the new iPad mini may not be availabe during the year-end shopping season, Apple reportedly may first release a slightly updated version of the current iPad mini in the second half of 2013, which is expected to be lighter, thinner and equipped with improved specifications, the sources said.

  In ceea ce priveste iPad 5, Apple urmeaza sa foloseasca o noua tehnologie in Retina Display-uri, aceasta permitand implementarea unor ecrane mai subtiri si reducerea greutatii cu pana la 30%. Mai mult decat atat, Apple ar urma sa preia exemplul iPad Mini si va schimba design-ul tabletei pentru a reduce marginile ecranului si a da senzatia ca spatiul de expunere a imaginilor este mai mare. Tableta ar trebui sa intre in productie luna aceasta si ar putea fi lansata pe piata in toamna acestui an, lunile octombrie sau noiembrie fiind luate in calcul.

Additionally, the sources said that Apple’s upcoming fifth-generation iPad is expected to use thin-film touch screen technology, which will be able to reduce the weight of the device by 20-30%. The device will also feature a slimmer bezel design to allow a bigger viewing area. The fifth-generation iPad 5 is expected to start production in small amounts during July 2013 followed by volume shipments of 2-3 million units in August and September. As of October, shipments of the device are expected to increase another 25-30%, the sources believe.

  Practic nimic din ceea ce vedem acum nu este nou, aceleasi informatii se cunosc de luni si luni de zile, sursele din interiorul lantului de distributie al Apple oferind spunand exact acelasi lucru.

4 COMENTARII

  1. Mda cam asta e , bye bye ipad mini 2 ma orientez catre alta tableta , m-am saturat sa o tot astept de vreun an jumate ceea ce doresc si cred ca nu sunt singurul , pacat vor pierde f multi clienti facand pasul asta

  2. stai linistit ca si anul trecut au mers pe burta si anul trecut parca in toamna a scos ipad 4.Ca doar nu or fi prosti sa lase sa se inteleaga ca apare in curand,iar ipad-urile actuale sa nu se vanda

  3. mdap…asa se intampla de fiecare data..de aceea ramane apple in urma….si cica mai cer si solutii pentru vanzarea produselor….Chiar daca Jobs a spus ca iphone nu este pentru toata lumea, apple ar trebui sa ia masuri pentru vanzarea produselor, altfel nu mai tine pasul cu competitia.

  4. @ Aaron
    Cand a spus Steve Jobs asta??
    Uimitor cât de complexați sunt unii… Sunt atâtea categorii de oameni care au iphone, de la adolescenți, la liceeni, studenti, tatici, bunici, și vine câte unul cu o perlă din asta elitistă…