Vorbesc Corect – aplicatia pentru iOS care te ajuta sa vorbesti corect

Las descrierea aplicatiei Vorbesc Corect sa va spuna tot ceea ce trebuie sa stiti, insa va anunt ca ea este disponibila gratuit, in format universal in App Store.

“Vorbesc corect – CULTURA GENERALA” este o aplicatie educativa ce ajuta copii sa descopere limba romana intr-un mod usor, antrenant si participativ.

INVATA CUVINTE
Sub ochii copilului se deruleaza o serie de imagini atractive, auzindu-se in acelasi timp cuvantul corespunzator. Imaginile sunt grupate in 9 categorii distincte: culori, forme , instrumente muzicale, fructe, legume, alimente, obiecte, animale, pasari. O surpriza placuta este oferita de sunetelele specifice vietuitoarelor si ale instrumentelor muzicale. 
Pe langa pronuntia corecta, copilul va invata sa faca asocierea dintre cuvant si imaginea corespunzatoare precum si incadrarea lui intr-o anumita categorie.

RECUNOASTE
Joc de verificare a cunostintelor insusite la ” Invata cuvinte”. Copilul trebuie sa aleaga imaginea corecta din trei imagini afisate pe ecran. La fiecare categorie se vor derula 10 ecrane distincte, mereu in alta combinatie, astfel încat plictiseala si rutina sa nu apara pe parcursul jocului. Felicitarile si cuvintele de incurajare ii vor motiva copilului implicarea, ii vor canaliza atentia, si astfel ii va creste increderea in sine si va putea folosi aceste cuvinte in conversatiile zilnice.

DESCOPERA
Cu ajutorul acestui joc copilul incearca sa incadreze cuvintele invatate in categorii, alegand imaginile corespunzatoare unei categorii din 9 imagini aleatoare de pe ecran. Fiecare secventa de joc contine 10 runde si ajuta la consolidarea cunstintelor acumulate, evitand invatarea mecanica. 

SETARI
E o adevarata bucurie pentru un copil sa-si poata asculta mesajul propriu sau vocea draga a parintelui. Vei putea inregistra numele , sexul si varsta copilului, precum si un mesaj de intampinare pe care copilul tau sa-l poata asculta la fiecare deschidere a aplicatiei.Vei putea utiliza oricand mesajul implicit. Atat fetitele cat si baietii vor avea parte de culorile preferate pe ecranele de joc.

EVALUARE
In functie de raspunsurile de la RECUNOASTE, se calculeaza un procent de “invatare” al fiecarui cuvant. Vei sti astfel ce nu a retinut copilul si veti putea pune accent ulterior pe ecele cuvinte. Pentru a incepe o noua sesiune de evaluare , selecteaza ” Resetare”. 

Ofera-i copilului tau sansa sa descopere prin joc lumea din jur cu ajutorul cuvintelor, imaginilor si sunetelor.

Pretul initial:
Nume:
Vorbesc Corect – Cultura Generala

Gratuit

s





Developer: IOPI PROJECTS SRL
Universala
Categoria: Education


Descriere: “Vorbesc corect – CULTURA GENERALA” este o aplicatie educativa ce ajuta copii sa descopere limba romana intr-un mod usor, antrenant si participativ.

INVATA CUVINTE
Sub ochii copilului se deruleaza o serie de imagini atractive, auzindu-se in acelasi ti…


Dimensiunea aplicatiei este: 78.4 Mb