Ia unul dintre cele 5 coduri gratuite pentru aplicatia roJust

  Ieri v-am dar 6 coduri gratuite pentru roJust, o aplicatie dedicata atat juristilor, cat si oricaror altor persoane care au nevoie sa afle rapid informatii despre unul sau mai multe dosare aflate pe rolul instantelor din Romania. Vazand ca unii dintre voi n-au reusit sa preia unul dintre codurile oferite gratuit, dezvoltatorul aplicatiei mi-a pus la dispozitie inca 5 pentru voi si va rog sa le luati doar daca aveti intr-adevar nevoie de aplicatie. Avand in vedere ca numarul de coduri este limitat, v-as ruga sa specificati intr-un comentariu codul pe care l-ati preluat, astfel ca viitorii utilizatori sa stie care coduri au fost deja utilizate.

  • HAXLWMM39WFT
  • 6FRH34T74KJ7
  • FWXXEWF4JM9R
  • 3RNEP9HFLP4J
  • 7ETKWN3TK736

Pretul initial:
Numele:
roJust

0.89

s





Developer: KISS ZSIGMOND-CSABA
Categoria: Utilities


Descriere: O aplicaie extraordinar, care d posibilitatea de monitorizare n timp real a dosarelor aflate pe rol n instane, folosind baza de date oficial a Ministerului Justiiei din Romnia.

Cutare avansat i posibilita…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.1 Mb


10 COMENTARII

  1. 🙁 am stat dimineata aproape 2 ore cat am baut cafeaua si nu a aparut nimic si la cateva minute dupa aia apar coduri noi si eu nu sunt :((((

  2. Dady , aplicatia asta este o aplicatie inutila , cum de alt fel este si comentariul tau…..de ce sa dai bani pe ceva care iti trebuie decat 10 minute?
    tu nu te-ai saturat de vorba asta de doi lei , “aveti iphone si nu aveti bani de aplicatii” ? daca nu , e grav…..
    pentru linistea ta , eu , la fel ca multi de aici , am aplicatii de sute de euro dar asta nu inseamna ca trebuie sa arunc cu banii pe toate prostiile , daca tu faci asta e strict problema ta , nu toti gandim ca tine .
    iti spun decat 3 aplicatii cu care am sarit 200 euroi , sygic (40 euro) , navigon (90 euro) si coyote (50 euro) si daca mai adaugi mici servicii la fiecare in parte , cum ar fii live map sau mobile alert sau vedere 3D deja sari de 200 numai din 3 aplicatii……….

  3. De ce să dai bani pentru un program de navigare, dacă pe calculator poți că te uiți gratis la hartă? 😉
    Pentru funcțiile utile, pe care are și roJust.