NCTerminal ne permite sa utilizam termnalul de comanda al iOS direct din Notifications Center

  NCTerminal este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar prin intermedul sau putem rula comenzi de sistem folosind linie de comanda si interfata Terminal din iOS. In afra posibilitatii de a rula comenzile direct din Notifications Center, in locul utilizarii unei aplicatii dedicate din Cydia, tweak-ul ne da posibilitatea de a rula si script-uri in background sau de a utiliza terminalele noastre in timp ce acele script-uri ruleaza comenzile. Tweak-ul instaleaza in Notifications Center un widget prin care putem face toate aceste lucruri, iar el trebuie activat initial prin aplicatia Settings a iOS.

use the terminal in the Notification Center in iOS execute commands, run scripts in the background whenever you want and you can also use the device while executing commands or scripts terminal. NotificationCenter addons can be configured from the Settings app, in the Notifications panel.

  NCTerminal este disponibil la pretul de 2.62$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

1 COMENTARIU

  1. Pare cam scumpa pt ceva ce poate fi facut prin aplicatia MobileTerminal care parca e gratuita..mai ales ca nu stiu cati folosesc linia de comanda pentru a face diverse din nc, cand exista iFile si MobileTerminal..