Prima Pagina Apple iOS 7 fara vreo solutie de jailbreak

iOS 7 fara vreo solutie de jailbreak

  iOS 7 a fost lansat cu o luna si jumatate de zile in urma, insa pana acum nu a fost lansata vreo solutie de tethered jailbreak pentru el, desi redsn0w contine un bootrom exploit capabil sa faca acest lucru. De fiecare data cand Apple lansa o versiune beta a iOS, cei de la Dev Team isi actualizau programul redsn0w pentru a permite efectuarea unui tethered jailbreak pentru terminalele lansate pana la iPhone 4. Desi anul acesta iPhone 4 ramane singurul terminal, din generatia veche, capabil sa ruleze iOS 7, deocamdata redsn0w nu a fost actualizat si nu este capabil sa efectueze un tethered jailbreak pentru iOS 7.

  Stim ca iOS 7 poate fi exploatat printr-o solutie de jailbreak, stim ca exista exploiut-uri care sa ne permita sa facem acest lucru, insa deocamdata ele sunt apstrate pentru lansarea versiunii finale a sistemului de operare. Este ciudata strategia hackerilor de a lasa iPhone 4 fara un tethered jailbreak, avand in vedere imensa popularitate a terminalului, insa probabil totul face parte din planul lor de a oferi solutii de jailbreak si in viitor.

 • AlexC

  Poate ofera imediat dupa lansare..ca nu cred ca ajuta pe cineva daca il ofera pentru o versiune beta…

 • grimm

  pai e mai bine ca nu il lanseaza in beta deoarece apple ar putea sa rezolve acele exploituri

 • red

  eu nu mai inteleg nimic,de unde stim ca sunt exploituri cand tu acum cateva zile puneai un citat al lui musclenerd sau posixininja care afirmau ca nu exista niciun exploit,pana la urma,exista sau nu exista?

 • bobby67

  Eu cred ca deja au un exploit,dar o sa-l foloseasca abia cand se va lansa ios7 GM,daca nu chiar la 7.1!

 • outsid3r

  Salut! Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna cum inchid aplicatiile din background la IOs7 Beta 3 ?

 • criab66

  Pt. outsid3r. Aplicatiile in backroud la iOs7 se inchid cu aceeasi comanda ca in iOS 6 (dubli clik pe butonul de start la iPad) si se arunca in partea de sus a ecranului.

 • Falanx

  Exista exploituri numai pt i4. Ele se afla in bootrom, deci sunt exploituri facute din fabrica, fiecare iphone 4 le contine. Apple nu poate sa-i faca nimic.:-)

 • cosmin

  rsim6 deblocheaza ios7 beta pe iphone 5 ? ms.