Google Nexus 7 vs iPad Mini vs Kindle Fire vs Samsung Galaxy tab 7.0

  Noua versiune a Google Nexus 7 a fost oficial prezentata de catre cei de la Google in cadrul unei conferinte ce a avut lo in cursul acestei seri, iar cei de la Gizmodo s-au gandit sa faca o comparatie intre noul dispozitiv si restul tabletelor disponibile pe piata. Puteti observa extrem de usor ca doar Kindle Fire cu ecran de 8.9 inch ii este egala in ceea ce priveste rezolutia ecranului, insa in ceea ce priveste pretul, Kindle Fire este regina. Apple are nevoie de un Retina Display pentru a tine pasul cu ai sai concurenti directi, nu se stie cand anume va putea lansa iPad Mini 2 cu un asemenea ecran, insa Apple are nevoie mare de ea.

8 COMENTARII

  1. ai uitat sa precizezi ca si parere personala: sistemul de operare, pe tablete Android e si mai prastie decat pe telefoane, nu se compara cu IOS, cu toate limitarile lui da e mult peste Android.

  2. Nu mai inteleg nimic. Apple ne zice ca sunt probleme cu realizarea ecranelor retina. Google cum nu are probleme cu al lor 1080p? Cineva minte?

  3. @Lucian 4.2. Strategie de marketing! Un lucru greu de găsit este mai dorit fata de altul care il găsești la toate colturile. Și atunci ce e de făcut pentru Google? Tehnologie mai superioară, preț mai competitiv. :))
    P.S. Si dacă iese o tablată Ipad cu ciucuri este WoW / revolutionar. 🙂 Deocamdată nu avem un mediu mai stabil…

  4. @Alexis – vorbesti prostii. E vorba de rezolutie, care nu e 1080, e ceva mai mare. De aici si greutatea in a le produce.
    In plus, Google nu va intampina greutati, pentru ca vor produce putine, tabletele cu Android cumparandu-se foarte slab.

  5. Cum zice si Zaone, un iPad Mini cu Retina Display ai va face pe utilizatori sa uite de celelalte tablete.Totusi, noul Nexus 7 e destul de atractiv mai ales ca ofera hardware puternic la pret mic.Si din ce am vazut nu prea au fost probleme cu tabletele Nexus.Totusi, nu pot sa renunt la Apple pentru Google/Samsung si implicit Android.Astept Mini cu ecran retina…

  6. @Cinevaeueu- se vand foarte bine mizeriile alea cu 300-500 de lei. In materie de tablete premium cu Android, vei fi surprins sa afli ca vanzarile sunt f. slabe comparativ cu iPad.