Prima Pagina Apple Un nou atac de tip phishing te-ar putea lasa fara Apple ID

Un nou atac de tip phishing te-ar putea lasa fara Apple ID

  De mai bine de o saptamana, portalul Apple dedicat dezvoltatorilor de aplicatii este inchis, compania evitand sa anunte o posibila data la care el ar putea redeveni complet accesibil. Profitand de problemele pe care le are Apple, unii spammeri s-au gandit sa porneasca un atac de tip phishing care are menirea de a fura Apple ID-urile necunoscatorilor. Utilizatorii primesc un email care ar trebui sa para ca vine de la Apple, li se cere sa dea click pe un link, iar in pagina deschisa isi completeaza date de logare si email-ul pentru a avea din nou acces la Apple ID.

  Din pacate utilizatorul ofera spammerului datele sale de logare si acesta poate fura mai apoi contul pentru a efectua plati cu el. Avand in vedere ca oricine poate primi email-uri de acest gen, va recomand sa fiti vigilenti si sa nu dati click pe niciun link necunoscut, indiferent de la cine pare el a veni.

 • SunSetRo

  Multumim de avertisment.

 • Darius

  ce e cu nebunii astia? numa atacuri sa ne fure datele….lumea asta s-a tampit rau de tot :(…….deci in ziua de azi nu mai poti sa iti faci un cont ca imd vin fraierii astia si iti fura datele

 • Xyzt

  Uite de aia ar trebui triplate pedpsele pentru asa ceva.

 • jordyspain

  Multumim

 • Rus

  Au scris Apple cu “a” mic de vreo 2 ori :))

 • Claudiu daniel

  Scrie clar in Apocalips ca in zilele din urma …..
  Dar doar ne miram cand nu stim… vai ce se intampla acolo si aici !:( e foame de bani…
  Sunt unii care i si dedica timpul numai la asa ceva , si nu sunt putini….

 • Darius

  @Claudiu daniel fie ca Domnul sa le dea intelepciune! si sa renunte aceste lucruri rele…