jOBS va fi lansat in cinematografele Hollywood Multiplex din Romania pe 23 august (Video subtitrat in romana)

[youtube]http://youtu.be/aN9GazorbLs[/youtube]

  jOBS, filmul in care Ashton Kutcher il intruchipeaza pe Steve Jobs in cei mai buni ani ai vietii sale, va avea premiera pe data de 23 august in Romania in reteaua Hollywood Multiplex. In romania pelicula va avea denumirea Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea, filmul avandu-i in rolurile principale pe: Ashton Kutcher – Steve Jobs; Josh Gad – Steve Wozniak; Dermot Mulroney – Mike Markkula; Matthew Modine – John Sculley; John Getz – Paul Jobs; Ahna O’Reilly – Chris-Ann Brennan, etc.

  Biletele pentru premiera vor fi disponibile in reteaua Hollywoord Multiplex si pe website-ul http://www.hmultiplex.ro/.

Hollywood Multiplex Operations prezintă Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea, din 23 august în cinematografe

Din 23 august, Hollywood Multiplex Operations aduce pe marile ecrane din România filmul Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea, cu o distribuție formată din Ashton Kutcher, Josh Gad, Dermot Mulroney, Matthew Modine, John Getz și J.K. Simmons.   

E nevoie de un singur om pentru pornirea unei revoluții. Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea  este povestea extraordinară a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic  și antreprenorul desăvârșit care a făcut imposibilul. Filmul spune povestea inspirațională, și totodată tulburătoare, a omului care a trasat viitorul tehnologiei și a schimbat lumea pentru totdeauna.

Regizat de Joshua Michael Stern, filmul Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea redă aproape 40 de ani din viaţa co-fondatorului Apple, anii de luptă, declin și revenire care l-au făcut pe Jobs simbolul de astăzi.