Prima Pagina aplicatii CarFinder + – o aplicatie simpla care te ajuta sa iti gasesti...

CarFinder + – o aplicatie simpla care te ajuta sa iti gasesti rapid masina

  CarFinder + este o aplicatie lansata in cursul saptamanii trecute in App Store, iar cu ajutorul sau puteti va puteti gasi rapid masina, indiferent unde ati parcat-o. Aplicatia este conceputa special pentru a va ajuta sa va recuperati masina dupa ce o parcati undeva, fie ca este vorba despre o parcare subterana, sau una supraterana. In aplicatie puteti seta, separat de aplicatie, si informatii in legatura cu etajul la care ati parcat masina, sau numarul randului in care o gasiti dupa ce reveniti de la cumparaturi, aceste informatii fiind extrem de utile.

Do you search your car often? So CarFinder is the right app for your iPhone, iPad or iPod Touch. 

Mark simply the position of your vehicle and always find the way back. Of course, you can display your current position and change the map style. The new Parking + function offers a timer, which notifies you when your park time ends. It also offers text fields, which store important information about your parking. 
With the useful splited map view you can compare routes. In addition to that the myPlace function shows you detailed information about your current position and it even allows you to post it on Facebook/Twitter. Even a Compass function is integrated. BingMaps allows it to calculate distances and to search for restaurants/cafes in the vicinity. The AirPrint integration allows it to print the Bing content. 

  CarFinder + este disponibila in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
CarFinder +

0.89

s

Developer: Ines Lischewski
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: Do you search your car often So CarFinder is the right app for your iPhone, iPad or iPod Touch.

Mark simply the position of your vehicle and always find the way back. Of course, you can display your curr…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.4 Mb


 • Adrian

  Fara suparare, dar, cum poti uita unde ti-ai parcat masina?

 • Mervey

  Ai fi surprins cat iti poate lua s-o cauti la nivelul 1 cand ai parcat-o la -1 :))

 • Geon

  Cred ca e o aplicatie foarte utila retardatilor mintali

 • Bogdan@

  Stai linistit ca sunt destule specimene chiar in bacau unu a sunat la politie ca i sa furat masina. Mai tarziu au gasito aproape de zona unde zicea ca parcato el defat uitand unde o parcase. 500 lei la costat amenda haahha

 • bogdanstefan

  e plin in lumea asta de destepti.
  asa, uit unde am parcat-o ca eram grabit, am mintea intr-o mie de parti samd

  totusi, nu prea vad cum de as da bani pe o aplicatie care face doar asta…

 • Turcu Alin

  app exista vreun tweak care sa iti schimbe mapa apple din facebook cu microsoft sau google care a fost pana sa apara IOS 6 si cum se numeste ?!!

 • Sorin

  Deci clara treaba,cei care au comentat ori nu au auto personal ori au dar de prea putin timp,ati fi uimiti cum ai o zi super plina,mintea in o mie de parti,intri la supermarker,carfurt de ex,alergi printre rafturi etc,iesi si unde pana mea e masina? 😀

 • liviu’s

  Da baietii astia e clar ca nu au masina si nici nu au fost in parcari mari cum ar fi cele de aeroporturi. Am fost in Atlanta si acolo pe o zona de cativa km si pe cateva nivele este probabil cea mai mare parcare din lume. E aproape imposibil sa iti gasesti masina.

  E chiar foarte buna aceasta aplicatie

  Si voi astia destepti…mai lasati la o parte chestia cu “retardati” ca s-ar putea sa fiti voi mai rau…