iOS 7 beta 4 ar putea fi lansat luni

  Saptamana trecuta v-am spus ca Apple nu va lansa iOS 7 beta 4 pana in momentul in care va rezolva problemele portalului dedicat dezvoltatorilor si deocamdata am avut dreptate. Acum vin si va spun ca viitoarea versiune a iOS 7 beta si-ar putea face aparitia chiar maine, Apple oferind din nou acces dezvoltatorilor la sectiunile importante ale website-ului. Practic acum dezvoltatorii pot descarca versiunile beta ale iOS 7, nu mai au vreun impediment in a accesa documentele importante, asa ca Apple poate continua procesul de testare al sistemului de operare.

  Avand in vedere ca au trecut 3 saptamani de la lansarea iOS 7 beta 3, nu cred ca Apple va amana mai mult lansarea iOS 7 beta 4, asa ca maine ar trebui sa o avem disponibila pentru instalare, fie prin OTA, fie direct. Nu uitati ca daca doriti sa aveti UDID inregistrat pentru a instala iOS 7 trebuie sa fiti membru inregistrat al iDevice.ro, iar mai multe detalii gasiti in acest link.

10 COMENTARII

  1. pai e ultimul. dupa asta mai dureaza cateva saptamani si pe 4-5 septembrie vom mai avea Gold Master-ul cu 1 saptamana inainte de lansarea finala