iOS 7 Control Center ajunge in Google Play, Apple cere retragerea sa in baza incalcarii drepturilor de proprietate intelectuala

  Multe functii ale Android OS au ajuns in iOS sub forma unor tweak-uri din Cydia, insa acelasi lucru este valabil si pentru platforma celor de la Google, doar ca acolo totul ajunge in Google Play. Cea mai recenta “victima” a dezvoltatorilor de software pentru Android este iOS 7 Control Center. Noul modul implementat de catre Apple in iOS 7 a fost lansat in Google Play, iar in imaginea de mai sus aveti o demonstratie a modului in care functioneaza el pe Android OS si observati ca arata aproape identic, cu versiunea din iOS, exceptie facand implementarea catorva butoane noi.

Location_of_copyrighted_work: The application “Control Center”, which is available athttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.easyandroid.hi.controls, copies, without authorization, the “Control Center” feature of Apple’s iOS 7. Apple owns the copyright in its iOS software and each of the features thereof. The aforementioned application infringes Apple Inc.’s (“Apple”) copyright rights in the iOS 7 software.

  Denumit extrem de sugestiv Control Center, modulul din Google Play a atras atentia celor de la Apple care le-au cerut partenerilor de la Google sa elimine software-ul din magazinul lor. Cerinta a fost rapid indeplinita, iar acum Control Center-ul este disponibil numai in iOS 7, cel putin daca vorbim despre lucruri oficiale, deoarece neoficial el va putea fi instalat in terminalele Android, modulul urmand sa ajunga pe diverse forumuri.