Prima Pagina Android iOS 7 Control Center ajunge in Google Play, Apple cere retragerea sa...

iOS 7 Control Center ajunge in Google Play, Apple cere retragerea sa in baza incalcarii drepturilor de proprietate intelectuala

  Multe functii ale Android OS au ajuns in iOS sub forma unor tweak-uri din Cydia, insa acelasi lucru este valabil si pentru platforma celor de la Google, doar ca acolo totul ajunge in Google Play. Cea mai recenta “victima” a dezvoltatorilor de software pentru Android este iOS 7 Control Center. Noul modul implementat de catre Apple in iOS 7 a fost lansat in Google Play, iar in imaginea de mai sus aveti o demonstratie a modului in care functioneaza el pe Android OS si observati ca arata aproape identic, cu versiunea din iOS, exceptie facand implementarea catorva butoane noi.

Location_of_copyrighted_work: The application “Control Center”, which is available athttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.easyandroid.hi.controls, copies, without authorization, the “Control Center” feature of Apple’s iOS 7. Apple owns the copyright in its iOS software and each of the features thereof. The aforementioned application infringes Apple Inc.’s (“Apple”) copyright rights in the iOS 7 software.

  Denumit extrem de sugestiv Control Center, modulul din Google Play a atras atentia celor de la Apple care le-au cerut partenerilor de la Google sa elimine software-ul din magazinul lor. Cerinta a fost rapid indeplinita, iar acum Control Center-ul este disponibil numai in iOS 7, cel putin daca vorbim despre lucruri oficiale, deoarece neoficial el va putea fi instalat in terminalele Android, modulul urmand sa ajunga pe diverse forumuri.

 • DmC

  Plagiatorii:))!!

 • AlexC

  Amandoua firme sunt la fel…Se copie unii pe altii

 • anonim

  @AlexC,sunt convins ca si tu la scoala ai copiat foarte mult!

 • Lucian 4.2

  Ce imi plac cei care nu inteleg nimic dar au o opinie foarte puternica.
  DmC si AlexC : Google Play este echivalentul Android al App Store. Iar Control Center este o aplicatie pe care un developer a dezvoltat-o iar Apple poate doar sa-l pupe pe cap. Toata pleiada de launchere cu tema iOS din Android sunt create de unul sau de altul si nu au nici o legatura cu Google.
  Ca sa va lamuriti vizitati Google Play (este accesibil din browser) si dati cautare dupa iOS 7.
  PS : nu ai nevoie de jailbreak (root) ca sa le instalezi, doar : install & enjoy.

 • Lucian 4.2

  Zaone, cerinta nu a fost rapid indeplinita. Control Center-ul iOS 7 este tot in Google Play. Si nu va fi indeplinita niciodata pentru ca pentru fiecare aplicatie retrasa la cererea Apple, vor apare alte 10 identice.

 • M1ky007

  Mai bine ar implementa cineva Control Center in Cydia pentru cei care nu au iOS 7.

 • @Lucian 4.2: Ca apar altele e alta problema, dar mod-ul initial a disparut.

 • Cristi

  Pun pariu ca cel din Google play functioneaza mai bine decat cel nativ din ios7

 • Darius

  @Cristi poate functioneaza mai bine in android…Dar tu tot nu intelegi ca ios 7 e inca BETA!

 • Damian

  Haha @Cristi, aproape ca am ras..

 • Cornel

  Sincer, inca n-am mai vazut un Control Center mai urit ca asta, parca e creat de amatori.
  Credeam ca se presupune de eleganta cind vine vorba de Apple.

 • AlexD

  :)))

  Inventat cu inspiratii din Android si Windows Phone…ooo proprietate intelectuala

 • marius

  Android-ul are “control center” in aceeasi fereastra inca de la versiunile 1.5….pe parcurs le-au imbunatatit…apple cu primile versiuni nici notification center nu avea…acum s-au gandit cei de la apple ca sa faca un control center pt ca mai toti il au … l-au pus in partea de jos a ecranului si gata proprietate intelectuala si inovatie! imi pare rau , nu o sa renunt la iphone desi am incercat de mai multe ori dar tot la iphone ma intorc…doar ca nu sunt deacord cu gandirea bolnava.

 • TzaCaNeL

  Si degeaba il elimina din Google Play. Intotdeauna va exista alternativa “Unknown source”.