iOS 7 si problema aplicatiilor din App Store

  Dupa fiecare lansare a unei versuni beta a iOS 7 am observat ca multi dintre voi se plang din cauza faptului ca anumite aplicatii din App Store nu functioneaza dupa instalare si desigur ati inceput sa dati vina pe Apple. Ei bine, adevarul este ca Apple nu are vreo vina in aceasta situatie, de fapt nimeni nu are vreo vina pentru ca nu exista vinovati. iOS 7 aduce foarte multe modificari care impiedica unele aplicatii sa functioneze corect si asta numai pe iOS 7, deoarece in iOS 6 ele continua sa functioneze fara probleme.

  Daca va intrebati de ce nu si-au actualizat dezvoltatorii aplicatiile pentru a le face 100% compatibile cu iOS 7, ei bine raspunsul este simplu: nu au de ce. In versiunea beta, iOS 7 trece printr-un proces de transformare si cateva modificari facute acum aplicatiilor ar putea deveni inutile de indata ce o noua versiune beta este lansata, iar dezvoltatorilor nu le place sa-si piarda timpul aiurea cu update-uri de genul asta si au dreptate. Aceasta perioada este una de testare a iOS 7 si de verificare a compatibilitatii aplicatiilor, iar cei care utilizeaza iOS 7 stiu ca aplicatiile pot sa devina nefunctionale, iar rezolvarile sunt la luni distanta.

  Desigur ca toate aplicatiile vor functiona corect in iOS 7, insa mai aveti de asteptat pana cand acest lucru va fi general valabil.

5 COMENTARII

  1. Asa este Zaone , numai ca Find iPhone la mine da crash de fiecare data cind o deschid si asta la fiecare beta 1,2,3,4 deci asta tine de Apple .
    In rest totul este ok.