Prima Pagina Apple Apple le permite copiilor cu varsta de pana la 13 ani sa...

Apple le permite copiilor cu varsta de pana la 13 ani sa isi inregistreze conturi iTunes

  Apple incearca din rasputeri sa cucereasca noi segmente de piata si o recenta masura denota interesul crescut fata de educatie si incercarea de a oferi un acces cat mai liber la informatie. In aceasta idee, compania Apple ofera acum copiilor cu varsta mai mica de 13 ani posibilitatea de a isi inregistra un cont iTunes. Noua functie va fi disponibila doar institutiilor educationale care le vor permite elevilor sa isi inregistreze conturi iTunes la Apple, institutiile educationale trebuind sa le ofere celor de la Apple documentatie care atesta faptul ca parintii copiilor sunt de acord.

  Desi masura este complexa, ea are rolul de a ajuta elevii sa obtina rapid acces la materialele educationale disponibile in App Store si iBookstore, compania gandind chiar si o noua versiune a sistemului Mobile Device Management options, acesta urmand a le oferi profesilor posibilitatea de a controla continutul instalat de catre copii. Ideea celor de la Apple este buna si cu siguranta va genera venituri frumoase de-a lungul timpului, insa ea vine destul de tarziu, competitorii companiei oferind deja optiuni similare de ceva vreme.

 • Cristi

  “…recenta masura denota interesul crescut fata de educatie si incercarea de a oferi un acces cat mai liber la informatie…”Ma lasi…Este doar o goana dupa bani specifica Apple. Cata ipocrizie…

 • Kla

  Marketing dar cu idei bune

 • Laurentiu xDd

  14 in Sept lucky bastard :)) dar daca am un id si l-am inregistrat cu 13 ani,mi-l dezactiveaza?

 • Lucian 4.2

  Faza cu introdusul de software/hardware in scoli e fumata. De Microsoft.
  La noi toate scolile au Windows si MS Office in loc sa aiba Ubuntu ca SO sau cel putin Open Office daca insista pe Windows.
  Copii se obisnuiesc cu ecosistemele Microsoft / Apple si astfel devin sclavii celor doua companii. Ia ghiciti, acasa ce vor avea? Ubuntu si Android? Aici e smecheria.