Prima Pagina iPhone Sondaj: Esti dispus sa utilizezi sisteme de plati mobile contactless in Romania?

Sondaj: Esti dispus sa utilizezi sisteme de plati mobile contactless in Romania?

  Saptamana aceasta v-am povestit despre ING Pay, un nou sistem de plati mobile contactless care este disponibil inclusiv pe terminalele iPhone multumita unei carcase speciale si a unui card microSD NFC. Cei de la ING spuneau ca exista in momentul de fata 3800 de POS-uri contactless in Romania, mult mai putine decat este nevoie pentru a face sistemul popular, insa banca spera ca pana la sfarsitul anului sa aiba macar 2000 de clienti ai serviciului ING Pay. Auzind acestea si vazand cifrele lor pentru proiectul pilot rulat acum 5 ani pentru un serviciu asemanator, am inceput sa ma intreb cat interes exista printre voi pentru acest serviciu.

  In strainatate exista multe persoane care utilizeaza sisteme de acest gen, in SUA urmeaza sa fie lansat unul nou care va fi compatibil cu terminalele iPhone, deci ele au succes si nu vor fi retrase prea curand. In Romania sistemele de acest gen sunt noi, multa lume nu stie sa le utilizeze, insa oricine poate invata, mai ales ca prin intermediul lor putem lasa acasa portofelele fara probleme, daca vor exista destule POS-uri. Eu unul m-as bucura serios daca alte banci din Romania ar prelua initiativa ING si ar implementa sisteme asemanatoare, iar raspunsurile din acest sondaj le-ar putea da de inteles ca o initiativa de acest gen ar putea avea succes.


 • claudiu91

  Sunt interesat de asa ceva dar nu sunt interesat sa folosesc o husa speciala sa pot face asta.

 • alin.chirita

  #claudiu 91. Idem!!

 • KlaudiNhO

  Sistemul e interesant , dar cu cardul am incercat de vreo 2 ori si nu a mers deci ….

 • ramires

  Interesant sistemul, dar nu sunt dispus sa platesc in plus pentru asta. 95 de lei pe an e jignitor…

 • mariuss

  Da as fi interesat,dar nu
  cu asemenea tarife nesimtite

 • Kermit

  folosesc sistemele on-line si card, dar nu cred ca voi imbratisa prea repede acest nou sistem. Ciframaticul si codul PIN prezinta un plus de siguranta.

 • Tuaderut

  Mu pentru ca daca cineva iti fura telefonul poate cumpara orice si telefonul