Prima Pagina Apple Apple ofera detalii despre nivelul de radiatii emis de fiecare iPhone in...

Apple ofera detalii despre nivelul de radiatii emis de fiecare iPhone in timpul utilizarii pe diversele retele GSM

  Daca ati fost vreodata interesati sa aflati ce nivel de radiatii emit iPhone-urile voastre in timpul utilizarii pe diversele retele GSM si cat de puternic resimte corpul vostru aceste radiatii, atunci va anunt ca Apple ofera aceste informatii direct pe website-ul sau. Chiar daca stiati despre acest lucru, acum va ofer posibilitatea de a vizualiza informatii detaliate pentru fiecare iPhone in parte, cei de la Apple listand nivelul de radiatii emis pentru fiecare retea GSM suportata de catre terminalele iPhone, acest lucru ajutandu-va sa aflati unde este pericol mai mare.

  Dand click pe fiecare denumire veti fi directionati catre pagina corespunzatoare a fiecarui terminal:

 • Lucian84

  Daca ar fii Putin explicate si cat me afectaza aceste radiatii ar fii de mare folos !!!

 • Gyany

  Orice telefon are emana radiatii, Gps, Wireles, Noi ne bucuram caci avem semnal tare, sau Wireles foarte bun semnal, insa da este foarte daunator sanatatii, nu se dau prea multe detalii, deoarece unii chiar ca ar intra in panica, ca sa nu mai vorbim de scaderea vanzarilor, am citit si eu pe undeva, caci ar fi indicat sa nu tinem telefoanele in buzunar la piept, si incercati sa nu dormiti cu telefonul langa cap noaptea, Telefonul este recomandat a se tine laterala noastra spre spate

 • Nicul

  Si mai ales nu bagati telefonul in fund, nu Gyany?

 • atelierdesanatate

  Lucian, exista doua moduri de abordare a efectelor:
  1. primul dintre ele, cel mai vechi, si cel pe care se bazeaza legislatia internationala din 1998 incoace, este efectul termic. Undele electromagnetice de radiofrecventa produc oscilatii ale moleculelor de apa care determina incalzirea. Din punct de vedere medical se considera daunatoare o incalzire mai mare de x grade. Acest mod de abordare se dovedeste a fi deficitar intrucat trateaza materia organica, biologica, vie intr-un mod identic cu cea anorganica.

  2. Abordarea noua, care inca este in studiu de cca 15 ani, si care inca nu a fost cuprinsa in legislatie priveste efectul asupra celulei vii, asupra functionarii sistemului biologic. Nivelurile la care se inregistreaza modificari ale ADN-ului sunt de milioane de ori mai mici decat cele obtinute in prima abordare (cauta Bioinitiative). Acest lucru reprezinta o ingrijorare majora a oamenilor de stiinta. Masurile inatarzie sa apara, probabil din rationamente financiare. Pana va avea grija statul de noi este cazul sa ne protejam singuri. Exista, mai nou, si in Romania perdele si vopsele antiradiatii.