VideoPane a fost lansat in Cydia, aduce functia Popup Play din Android in iOS

  VideoPane este un tweak despre care v-am vorbit zilele trecute, el aducand in iOS functia Popup Play disponibila in Android. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, in iDevice-uri vom avea posibilitatea de a rula clipuri video in ferestre care vor fi afisate deasupra aplicatiilor din iOS, indiferent despre ce aplicatie ar fi vorba, insa lista aplicatiilor compatibile este destul de limitata. YouTube, Netflix, Safari, iTunes, Facebook, Twitter si alte cateva aplicatii pentru video streaming sunt compatibile cu acest tweak pentru iDevice-uri, iar partea cea mai buna este ca puteti muta fereastra in orice colt al ecranului doriti si puteti face fereastra transparenta pentru a vizualiza imaginile din spatele ei.

  • Detach videos into a separate draggable pane;
  • Multitask watching videos from YouTube, iTunes, Netflix, Safari, Twitter, Facebook and more;
  • Features simple gestures with Activator customization.

  Separat de toate aceste functii, VideoPane are si o serie de gesturi disponibile prin intermediul plugin-ului Activator, asa ca il veti putea controla prin gesturi direct de pe propriile iDevice-uri. VideoPane este disponibila la pretul de 1.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

Articolul precedentCarcasa iPhone 5C apare intr-o noua galerie de imagini
Articolul următorTwitter 5.9 update este disponibil, aduce multe noutati
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.