Apple intentioneaza sa deschida in Taiwan un nou centru de cercetare si dezvoltare pentru viitoarele iPhone-uri

Apple Think Different

  Compania Apple se afla in momentul de fata intr-un silentios proces de recrutare a unor ingineri si manageri pentru un centru de cercetare si dezvoltare care va fi situat in Taiwan. In cadrul acestui nou centru, angajatii Apple urmeaza sa dezvolte tehnologii pe care compania le va utiliza in viitoarele iPhone-uri, sau mai mult decat atat, compania ar putea dezvolta chiar prototipuri ale viitoarelor terminale. Centrul de cercetare si dezvoltare situat in Taiwan urmeaza sa fie sub coordonarea directa a managerilor aflati in sediul din Cupertino, deci Tim Cook si echipa sa de vicepresedinti vor urmari indeaproape tot ceea ce se va dezvolta acolo.

VR-Zone has learned that Apple is currently in the recruiting stage to build a new engineering development team in Taiwan to work on the next-generation of iPhone product development. Internal communications from Apple seen by VR-Zone show that the work results from this new Taiwan team will be used to create new products. The team will report to Apple’s headquarters in California. Hiring will begin in September. Apple is currently looking for experienced and junior level engineers as well as junior and senior levels of management. Apple has not advertised these positions and is currently hunting for candidates by word of mouth.

  Avand in vedere ca majoritatea partenerilor Apple isi au sediul in Asia, alegerea celor de la Apple este logica si probabil putine persoane s-ar fi gandit ca Apple ar putea alege aceasta tara. Avand in vedere interesul celor de la Apple pentru Taiwan si mutarea procesului de dezvoltare in acea regiune a globului, exista oricand posibilitatea ca noi parteneri sa fie gasiti in aceasta tara.