iTunes Movies in the Cloud a fost lansat in 7 tari europene

  iTunes Movies in the Cloud a fost lansat de catre Apple in 7 tari europene si Japonia in cursul acestei zile, functia fiind disponibila in premiera in respectivele tari. In baza acestui sistem, utilizatorii pot descarca pe oricare dintre produsele Apple filmele/show-urile TV achizitionate din iTunes Movie Store, totul rapid si cat se poate de simplu. Dupa cum v-ati imaginat deja, Romania nu este inclusa in aceasta lista, deoarece serviciul este adresat doar tarilor in care exista iTunes Movie Store, iar Romania nu se afla printre ele.

  Uitandu-ma prin lista tarilor in care iTunes Movie Store este valabil, am observat, din nou, cu tristete ca Zimbabwe, Uganda sau Antigua & Barbuda ofera filme pentru achizitie, dar Romania nu are asa ceva. Desigur ca toate multumirile trebuie trimise aici catre Guvern/Parlament, dar si institutii precum Media Pro(firma care detine si Pro TV, printre altele), care impiedica lansarea unui asemenea magazin.

10 COMENTARII

  1. Nu inteleg ce treaba are voyo cu apple si itunes. Era timp destul pana aparea voyo sa se lanseze itunes movies. E tara de prea rupta, dar pro tv nu vad ce legatura ar avea