Prima Pagina Apple iOS 7 si un sistem de protectie care nu functioneaza

iOS 7 si un sistem de protectie care nu functioneaza

  V-am spus saptamana trecuta ca Apple a implementat in iOS 7 un sistem de protectie care are grija ca noi sa nu permitem accesoriilor si calculatoarelor necunoscute sa acceseze fisierele din propriile iDevice-uri. De fiecare data cand coenctati terminalul vostru la un calculator nou sau la un accesoriu nou veti vedea alerta de mai sus, sistemul de operare intrebandu-va daca doriti sa oferiti acelui calculator acces la terminal. Problema in iOS 7 beta 5 este ca alerta aceea nu are niciun fel de valoare, deoarece apasand pe butonul Trust nu actionati nimic, calculatorul nu cunoaste terminalul si la reconectare veti primi din nou alerta.

  Desi pe Mac nu am avut probleme in a conecta si accesa iPhone-ul, pe PC terminalul refuza sa ofere Windows-ului acces la fisiere, indiferent de cate ori apas butonul Trust. Desi vorbim despre o versiune beta a sistemului de operare si e normal sa existe unele buguri, este bine sa stiti ca exista posibilitatea ca unele tentative de a conecta iDevice-urile la calculatoare nu vor fi incununate de succes.

 • ipjur

  Mie imi merge perfect pe Windows

 • Mishu

  Eu nu am primit acest mesaj pana acum. Am beta 5 si am conectat de câteva ori iPhone-ul la calculatoare diferite cu Windows

 • Gogu

  De ce va agitati aiurea? Vorbim de un beta, o iteratie intr-un mare ciclu de software decelopment!!! sincer e patetic un astfel de articol. Parca ati fi mari analisti de QA experti sdlc-ul celor de la apple.

 • Sever

  Si la mine avea acelasi comportament pana am deschis itunes si am validat si acolo. Dupa aceea a mers fara probleme.

 • Dragos

  Salut am instalat o versiune beta 5 de aici si in momentul in care apelez pe cineva,dupa apelare revenund la springboard nu pot sa mai dau pagina…. Singura rezolvare fiind intrat in task manager iesit din task manager si gata s-a rezolvat. Ati patit si voi asa ceva?