Skype pentru iPad update aduce optiunea de a efectua apeluri HD pe iPad 4

  In cursul zilei de astazi compania Microsoft a actualizat versiunea pentru iPad a aplicatiei Skype disponibile in App Store. In noul build, utilizatorii au posibilitatea de a efectua apeluri video HD direct pe pe propriile tablete iPad, aceasta fiind principala noutate implementata de catre companie. Separat de aceasta schimbare, cei de la Microsoft au imbuntatit calitatea clipurilor video si stabilitatea lor, dar au modificat in acelasi timp si sistemul prin care pot fi alese codurile de telefonie  ale tarilor folosind dial pad-ul.

Call quality improvements
– Make HD quality video calls from your iPad 4.
– General improvements to call quality and stability.

General fixes and improvements
– A redesigned country code picker on the dial pad.

  Skype pentru iPad este disponibila gratuit in App Store.

UPDATE: Se pare ca aceasta versiune a aplicatiei aduce apeluri HD inclusiv pe iPhone 5.

Pretul initial:
Nume:
Skype for iPad

Gratuit

s





Developer: Skype Communicati…
 iPad Only
Categoria: Social Networking


Descriere: Say hello to friends and family with an instant message, voice or video call on Skype for free. Theres so much you can do, right from the palm of your hand.

Features:
Join over 250 million people every month using Skype
– Get started with Skype on your i…


Dimensiunea aplicatiei este: 29.6 Mb


8 COMENTARII

  1. Imi place cum functioneza Skype , dar de cand lau cumprat cei de ma Microsoft orce costa bani si deja devine inervat, Apple ar trebui sa faca cevad e genu Skype 😀 cum neau obisnuit TOT FREE

  2. Skype se duce naibii..ce a fost si ce a ajus….acum daca trimit un mesaj iar destinatarul nu este online, mesajul nu se trimite, pe serverle skype mesajul nu se stocheaza….penibil si jenant. Am folosit skype de foarte multi ani , dar de cand a incaput pe mana microsoft, totul s– a dus naibii. Pacat .

  3. @doom_laur…aici te contrazic, am folosit skype de mi-a iesit pe nas si u era. Asa inainte, primeai notificarile chiar si dupa zile intregi de inactivitate pe skype