Prima Pagina Celeste Celeste 2 – iata un mic preview al viitoarei aplicatii

Celeste 2 – iata un mic preview al viitoarei aplicatii

  Saptamana trecuta v-am spus ca in curand va fi disponibila in Cydia Celeste 2, o noua versiune aproape complet refacuta a aplicatiei prin intermediul careia putem partaja si primi fisiere prin Bluetooth de la orice terminale mobile sau calculatoare. Aceasta noua versiune a aplicatiei, exact precum ultima, ne va permite sa trimite aproape orice fel de fisiere din majoritatea aplicatiilor din iOS, compatibilitatea fiind implementata in principal pentru aplicatiile native, dar si pentru unele terte. Aplicatia ne va da posibilitatea de a partaja fisiere si link-uri web catre orice alte terminale mobile, totul extrem de rapid si teoretic fara mult efort.

  Celeste este integrata cu Notifications Center-ul din iDevice-urile noastre, astfel ca vom putea vizualiza oricand progresul transferului fisierelor noastre, acelasi lucru fiind vizibil direct din aplicatie. Celeste 2 este capabila sa si primeasca fisiere prin Bluetooth, cele multimedia fiind automat transferate in aplicatiile Music sau Videos disponibile in terminalele noastre. Noua versiune a aplicatiei utilizeaza sistemul nativ Bluetooth din iOS, astfel ca nu va fi necesara efectuarea vreunei configurari pentru a partaja/primi fisiere, transferul de fisiere nu va opri rularea de continut multimedia si teoretic aplicatia ar trebui sa fie din start compatibila cu iOS 7, insa in caz contrat un mic update va rezolva problema.

  Noua versiune a aplicatiei urmeaza sa fie disponibila gratuit pentru cei care au achizitionat Celeste 1, insa utilizatorii care o cumpara pentru prima oara vor fi nevoiti sa plateasca 10$. Nu se stie deocamdata data la care aplicatia va fi disponibila in Cydia, insa de indata ce o veti putea achizitiona va voi anunta.

 • AlexD

  Zilele astea imi prelungesc abonamentul si vreau un i5, dar vreau sa va intreb daca loturile astea mai noi au probleme cu carcasa pe negru(se zgarie foarte usor pe margini) ? Cum imi dau seama din ce lot e, ceva sn ? Faza asta cu explodatul ma ingrijoreaza putin, ca eu zilnic vb aprox 2h-3h fara pauze.. Mersi anticipat guys !

 • Turcu Alin

  ia-ti pe alb

 • Cleric

  AlexD, nu “explodatul” ar trebui sa te ingrijorez, ci “radiatul” creierului prin faptul ca tii atat timp telefonul la ureche. Numai bine!

 • rundown

  asa se prosteste omul:))) cu telefonul la ureche 2-3 h/zi … bine ca eu depasesc 4 ore 😀

 • Dan

  Eu am iPhone 5 pe negru de un an si nu am o zgarietura(ps punel in husa)