Prima Pagina Apple Larry Ellison sustine ca Apple nu va avea succes fara Steve Jobs...

Larry Ellison sustine ca Apple nu va avea succes fara Steve Jobs (Video)

[youtube]http://youtu.be/GUdYebAN-Fs[/youtube]

  Larry Ellison, CEO al Oracle si fost prieten apropiat al lui Steve Jobs, a vorbit pentru CBS despre viitorul companiei Apple intr-o lume fara Steve Jobs. El a facut referire la perioadele in care Steve Jobs l-a lasat pe Tim Cook la conducerea companiei Apple si a afirmat ca deja stim cum evolueaza Apple fara Steve Jobs, compania nefiind capabila sa obtina acelasi succes. Fara a ii credita pe Tim Cook sau Jony Ive pentru absolut nimic, Larry Ellison spune ca fara Steve Jobs Apple se va schimba in timp, isi va pierde din popularitate si probabil intr-o buna zi va ajunge in situatia celor de la Blackberry.

  In finalul interviului Ellison a afirmat ca Steve Jobs nu dorea sa se imbogateasca prin produsele lansate de catre compania Apple, el dorea doar sa devina faimos si incerca tot timpul sa creeze cele mai bune produse pentru publicul larg. El da de inteles ca acest mod de a gandi a generat si va genera succes in viitor, insa cei din cadrul Apple ar avea o mentalitate diferita.

 • Dante

  Exista o vorba, nimeni nu e de neinlocuit, dar oricum nu va avea nici o data succesul cum l-ar fi avut cu Steve Jobs 😀

 • Andrei

  Deja baga subst. Anabolizante in celebru iphone 4/4s :))) . Si ri se asteapta sa aiba succes 🙂 . Mie mi-a placut ios pt. Ca era ceva diferit fata de android si symbian . Dar acum cu celebru ios 7 mi se pare ca e o gluma facuta prost .android + windows + putin dar foarte putin ios (steve j.) = revolutionarul ios 7 . In 2013 cunoul ios 7 nu poti sa trimiti fishiere prin bluetooth . Pacat ca s-a dus s.j. De acum vom avea doar niste telefoane nu vom mai avea iphone :).

 • Vlad_Mito

  Imi doresc sa mai vad o revolutie cum sa întâmplat cu primul
  iPhone ceva sa te uimeasca…sa rămai fără cuvinte…. Sa zici wauu mi.l doresc!
  Nu un cititor de amprente si un iOS modificat.
  Simplitate inovatie sunt niste cuvinte sinonime cu Steve Jobs.